Home » Mobiltelefon » OnePlus lancerer interaktivt univers til lancering af OnePlus 8T – besøg det i dag
OnePlus lancerer interaktivt univers til lancering af OnePlus 8T – besøg det i dag

OnePlus lancerer interaktivt univers til lancering af OnePlus 8T – besøg det i dag

Share

Når den nye OnePlus 8T præsenteres senere på måneden vil et 360-graders interaktivt, virtuelt univers skabe rammerne for lanceringen. Det er første gang, OnePlus byder indenfor i OnePlus World, hvor man bl.a. kan spille spil, gå på museum og vinde præmier

OnePlus 8T, den nye flagskibsmobil fra OnePlus er lige på trapperne. Den lanceres i næste uge, men det er allerede kommer frem at den får lynhurtig 60W opladning og 120 Hz skærm.

OnePlus World er navnet på et nyt virtuelt og 360-graders interaktivt univers, som kan besøges før, under og efter lanceringen af den nye OnePlus 8T den 14. oktober 2020.

I det virtuelle OnePlus-univers kan brugerne skabe deres egne unikke avatarer. OnePlus World tilbyder desuden en interaktiv gaming zone med en lang række spil, herunder Warp – et multiplayer-spil, hvor spillere kan drøne afsted med lynets hast på en virtuel rejse i jagten på flest point. Der er også mulighed for at spille Hz, hvor man kan tage på en virtuel skattejagt og samle Hz-krystaller, fra 60Hz og 90 Hz til 120 Hz-krystaller, og øge hastigheden afhængig af antal indsamlede krystaller.

Se også:  Her er månedens meste solgte mobiler - prisstærk outsider sniger sig ind
Tag på galleri

Brugerne kan desuden besøge det virtuelle galleri #ShotonOnePlus, hvor kreative værker fra det globale OnePlus-fællesskab er udstillet, eller svinge forbi det virtuelle OnePlus-museum og tage på en rejse tilbage i tiden og gennemleve OnePlus’ historie, hvor tidligere produkter – siden OnePlus One – kan opleves i 3D.

Besøgende i OnePlus World optjener point hver gang, de deltager i en aktivitet. En stor global pointtavle holder styr på, hvem der frem til lanceringen har flest point, og dermed hvem som har chancen for at vinde den kommende OnePlus 8T. I det virtuelle univers er der desuden dagligt mulighed for at vinde spændende OnePlus-præmier.

Se også:  Samsungs kommende topmobil kan have en stor game changer i ærmet
Virtuel lanceringsfest med vennerne

OnePlus World tilbyder desuden et virtuelt auditorium, hvor lanceringen af OnePlus 8T kan opleves. Her kan brugerne også oprette et virtuelt rum og invitere deres venner til en privat, virtuel fest, hvor de kan tale og chatte med hinanden, når lanceringen livestreames.

Efter lanceringen kan brugerne besøge Ultra Store – en unik 3D-butik i OnePlus World – hvor de virtuelt kan pakke den nye OnePlus 8T ud og købe den.

Lanceringen af flagskibstelefonen OnePlus 8T kan både opleves i OnePlus World og via livestream på OnePlus’ YouTube-kanal.

Få en fornemmelse af OnePlus World i YouTube-videoen herunder:


TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S