Home » Mobiltelefon » OnePlus lader dig instruere deres nye store reklamefilm
OnePlus lader dig instruere deres nye store reklamefilm

OnePlus lader dig instruere deres nye store reklamefilm

Share

OnePlus er på trapperne med den nye topmobil OnePlus 6, og den skal selvfølgelig lanceres med en stor reklamefilm. I stedet for at lade et reklamebureau bestemme indholde har OnePlus valgt at lade brugerne instruere

Normalt er det reklamebureauernes opgave at komme med de kreative ideer, når kunden vil i luften med en ny stor reklamefilm. Men sådan spiller klaveret ikke hos OnePlus, der har sat deres brugere i instruktørstolen, når reklamen for den nye OnePlus 6 skal skrives.

OnePlus har udviklet skelettet til den nye reklamefilm, der kan ses her. Men den er slet ikke færdig. I takt med, at brugerne kommer med ønsker til indholdet, vil OnePlus tilføje nye scener og fortællinger.

Se også:  Nu kommer Huaweis monstermobil endelig - P40 Pro+ ude i denne måned

På den måde kan brugerne løbende se deres ideer tage form. Den endelige reklamefilm vil blive vist ved lanceringen af OnePlus 6, og alle medudviklere vil blive nævnt i rulleteksterne.

”Vi glæder os meget til at se, hvilke skøre og kreative ideer vores brugere har, og hvordan den endelige film bliver. Det eneste der er sikkert er, at det bliver en film som ingen andre”, siger Danielle Young, der er marketingchef i OnePlus Danmark.

For at blive medudvikler på den første community-drevne reklamefilm for OnePlus skal man tweete og bruge hashtagget #NeverSettleFilm, kommentere videoen på deres Facebook-side eller på OnePlus’ hjemmeside.

Community-drevet virksomhed

Det er ikke første gang, at OnePlus inddrager og lytter til deres brugere, når de skal forbedre deres produkter eller services. Det er en del af deres brand at inddrage brugerne i stort set alt, hvad de foretager sig. Og der bliver virkelig lyttet til brugernes feedback.

Se også:  Hver tiende dansker vil hellere undvære sex end deres smartphone

Tidligere har OnePlus fx udviklet en ”do-not-disturb”- funktion, så brugerne slipper for irriterende pop-up notifikationer, mens de spiller spil. En idé, der kom fra brugerne, og som OnePlus reagerede på med det samme.


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S