OnePlus klar med vildt billige hovedtelefoner til USB C-porten

OnePlus klar med vildt billige hovedtelefoner til USB C-porten

Share

OnePlus løfter sløret for næste generation af Bullets-hovedtelefoner, skabt til den nye OnePlus 6T og andre Androids der ikke har gammeldags stik til hovedtelefoner. Prisen er under 200 kroner

Når OnePlus’ næste telefon udkommer i løbet af efteråret bliver det sammen med hovedtelefonerne Type C- Bullets, der er en ny opdateret version af de anmelderroste in-ear hovedtelefoner, Bullets V2. OnePlus 6T, som det forventes at telefonen kommer til at hedde vil ikke have gammels stik til hovedtelefoner, men USB C stikket i de nye Bullets vil gøre det muligt at tilkoble dem i ladestikket. 

Holdbare hørebøffer

De nye hovedtelefoner Type-C Bullets er en videreudvikling af designet og lydkvaliteten fra Bullets V2. Ligesom sine forgængere kommer Type-C bullets i et metaldesign, og ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. OnePlus har eksempelvis tilføjet aramid-fiber i ledningen, hvilket gør den meget mere stærk og holdbar.

Se også:  OnePlus lancerer billige trådløse in-ears med lynopladning

Type-C Bullets byder også på en markant forbedret lydkvalitet. Musikken lyder præcis, som den skal takket været en indbygget high-end DAC (Digital/Analog Converter) fra virksomheden Ciruss Logic. Hovedtelefonerne har en højere dynamisk rækkevidde samt højere signal-to-noise ratio, hvilket giver en overlegen lydkvalitet.

Fungerer med de fleste nye Androids

Type-C Bullets er kompatible med enhver Type-C indgang og kommer for alvor til sin ret i en OnePlus-enhed, hvor brugerne blandt andet kan justere på lydkonfigurationen for en mere skræddersyet lyd. 

OnePlus’ Type-C Bullets kommer til at koste 169 kroner og vil kunne købes online på oneplus.com/dk.

Del denne