Home » Hovedtelefoner og højttalere » OnePlus klar med topsmarte earbuds til rimelig pris
OnePlus klar med topsmarte earbuds til rimelig pris

OnePlus klar med topsmarte earbuds til rimelig pris

Share

OnePlus Buds Pro er de første trådløse earbuds med adaptiv støjreduktion fra OnePlus. De er fyldt med smarte funktioner og stærk lydteknologi, men sælges relativt billigt

Prisen er 1.199 kroner, hvilket ikke overvældende for et sæt earbuds i den gode klasse. Og det er her OnePlus Buds Pro ser ud til at høre hjemme.

Der mangler i hvert fald ikke noget, når man kigger på specifikationerne.

OnePlus Buds Pro har smart ANC-system, der intelligent drukner uønskede lydfrekvenser i realtid, fx snak eller støj fra det omkringliggende miljø.

Hver såkaldte ‘earbud’ tilbyder et setup med tre mikrofoner, der aktivt filtrerer støjniveauer på op til 40dB, hvilket giver en behagelig og personlig lytteoplevelse. I modsætning til konventionelle ANC-systemer med faste niveauer for støjreduktion justerer OnePlus Buds Pro automatisk mængden af støjreduktion, så du slipper for både overvældende larm og ubehagelig stilhed. Kombineret med forbedrede algoritmer for støjreduktion og et mekanisk design til at reducere vindstøj sikrer OnePlus Buds Pro, at opkald altid går krystalklart igennem – selv i omgivelser med meget larm.

Se også:  LGs nye earbuds renser sig selv
Tilpasser lyden til dit øre

Høretelefonerne har desuden OnePlus Audio ID, som giver mulighed for at skræddersy lyden til lige præcis din hørelse, så du får den perfekte lydoplevelse, der passer til dig.

Lyden skal være helt i top og OnePlus Buds Pro har imponerende batterilevetid på op til 38 timer, når man regner opladeetuiet med. Efter 10 minutters opladning har du 10 timers levetid. Derudover understøtter de nye earbuds OnePlus’ lynhurtige Warp Charge samt tredjeparts Qi-certificerede trådløse opladere.

Forsalget af OnePlus Buds Pro er nu startet. En nedsat pris kan opnås ved at deltage i en skattejagt på Instagram, hjemmeside eller forum.

Se også:  OnePlus buldrer frem: 257 % vækst i forsendelser af smartphones

TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S