Home » Styresystem » OnePlus klar med nyt styresystem: Her er de største nyheder i OxygenOS 12
OnePlus klar med nyt styresystem: Her er de største nyheder i OxygenOS 12

OnePlus klar med nyt styresystem: Her er de største nyheder i OxygenOS 12

Share

Det nye OxygenOS 12-system er klar til OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Opdateringen byder på en frisk brugergrænseflade med nye funktioner, der blandt andet har til formål at strømline brugerenes daglige arbejde og forbedre det digitale velvære

Med den nye Oxygen OS 12-opdatering kan OnePlus’ brugere blandt andet se frem til følgende:

• Afslappet brugeroplevelse med lys

Med opdateringen OxygenOS 12 skabes en tryg og afslappet brugeroplevelse ved hjælp af en optimeret brug af lys og rum. Takket være nye lys- og skyggedesigns minimerer et blødere lys i fx Zen Mode unødvendige distraktioner i brugergrænsefladen, øger læsbarheden og giver brugeren en mere behagelig oplevelse.

• Enkle ikoner

OnePlus har yderligere forenklet de visuelle elementer i OxygenOS 12 ved at rekonstruere sine geometriske elementer. Med enklere ikoner og typografier gør OxygenOS 12 sin brugergrænseflade mere inkluderende og letforståelig for brugere verden over.

Se også:  OnePlus Buds Pro [TEST]: Toptjekkede earbuds til stærk pris
• Effektivt arbejdsflow med opgraderet shelf-feature

Med OxygenOS 12 bliver den velkendte OnePlus shelf-feature fuldt ud opgraderet, således at det bliver muligt at tilpasse telefonens opsætning til brugerens individuelle behov. Den nye shelf-feature kan tilpasses med funktionskort i forskellige størrelser og med baggrundsbilleder, så det bliver muligt at gruppere funktioner og tilpasse shelf-layoutet som ønsket. Desuden er skridttælleren opgraderet til et sundhedskort, der kan forbindes med OnePlus Watch, hvilket giver nem og direkte adgang til sundhedsoplysninger som antal kalorier eller puls.

• Work Life Balance

Baseret på den velkendte Zen Mode-filosofi udruller OnePlus med opdateringen OxygenOS 12 den populære Work Life Balance-tilstand til globale brugere med Android-telefoner. Fx bliver det muligt at kategorisere alle notifikationer og meddelelser fra forskellige apps i to tilstande og sortere dem efter prioritet, der skal gøre det mere simpelt for brugerne at adskille arbejde fra privatliv.

Se også:  Sidste chance for et unikt limited edition OnePlus-ur
• Doodle-funktion i Noter

Nye formatteringsværktøjer er med Oxygen OS 12 føjet til Note-appen, der for mange er et af de vigtigste arbejdsredskaber. Nu kan brugere benytte Doodle-funktionen til at skitsere ideer frem for ren tekst, der for nogen kan virke begrænsende.


TAGS
mobilstyresystem
OnePlus
oxygen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S