Home » Hovedtelefoner og højttalere » OnePlus klar med nye earbuds
OnePlus klar med nye earbuds

OnePlus klar med nye earbuds

Share

På torsdag løfter OnePlus officielt sløret for de nye trådløse høretelefoner OnePlus Buds Z2, ved den første interaktive keynote på Instagram nogensinde

“Hos OnePlus leder vi altid efter sjove og unikke måder at komme tættere på vores fællesskab – ikke kun for at gøre deres oplevelse bedre, men også for at gøre dem til en del af vores mission om at bringe den bedste teknologi til flere mennesker på jorden. Vi glæder os til at lancere vores nye trådløse høretelefoner, OnePlus Buds Z2, på Instagram for første gang nogensinde,” siger Kate Parkyn, der er Associate Marketing Director for OnePlus i Europa.

Følg den interaktive lancering af OnePlus Buds Z2 d. 16. december kl. 14:30 på OnePlus’ Instagram.

Medlemmer af ny klub kommer forrest

Med lanceringen følger en særlig belønning til OnePlus’ fællesskab. Her er der tale om eksklusiv adgang, kun for medlemmer af Red Cable Club, som har mulighed for at få fingrene i produktet allerede fra d. 15 december.

Se også:  OnePlus henter erfaren profil som ny landechef i Danmark

Det vil ovenikøbet være muligt at købe OnePlus Buds Z2 med 10% rabat, hvis man allerede er medlem af Red Cable Club eller melder sig ind, før OnePlus’ keynote går live på Instagram. For at få gavn af rabatten skal brugere have forbundet deres OnePlus Account og besøge OnePlus Buds Z2-produktsiden, hvor det er muligt at få rabatten fra d. 15. december kl 11:00.

Red Cable Club giver OnePlus-fællesskabet en ultimativ mulighed for at samles og fejre den nyeste teknologi, hvor de samtidigt kan nyde godt af eksklusive fordele. Red Cable Club har for nyligt åbnet dørene for europæiske OnePlus-brugere, som nu også kan tilmelde sig ved at besøge oneplus.com/redcableclub.
Allerede nu kan medlemmer benytte sig af flere fordele gældende for december måned, herunder rabat på OnePlus.com med 2% rabat på telefoner, 10% på OnePlus Watch og OnePlus Buds Pro, 20% på tilbehør samt fri fragt.

Se også:  Boses nye earbuds tilpasser lyd og støjreduktion til dine ører


TAGS
earbuds
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S