Home » AOD Pro » OnePlus henter erfaren profil som ny landechef i Danmark
OnePlus henter erfaren profil som ny landechef i Danmark

OnePlus henter erfaren profil som ny landechef i Danmark

Share

Thor Gøtz kommer direkte fra en stilling som landechef hos Motorola i Danmark og har tidligere været med til at løfte Huawei op blandt de største smartphone-brands i Danmark. Nu indtræder han som Country Manager hos OnePlus i Danmark

Det er en erfaren profil med flotte resultater bag sig, der fra 1. maj har sluttet sig til OnePlus i Danmark i en nyoprettet stilling som Country Manager. Her skal den 41-årige Thor Gøtz stå i spidsen for at vækste OnePlus yderligere i Danmark.

Thor Gøtz har mere end 15 års erfaring fra telebranchen og kommer senest fra Lenovo i en stilling som landechef for Motorola i Danmark. Forud for sine fem år hos Lenovo sad han i seks år hos Huawei, først som salgschef og senere som B2C-direktør. Her vækstede han virksomheden til en betydelig spiller i Danmark. Tidligere har han bestridt forskellige roller hos teleselskabet 3.

Se også:  Huawei FreeBuds Pro 2 [TEST]: Audiofile earbuds med stærk støjreduktion
Skal være blandt de tre stærkeste

“OnePlus er en vanvittig spændende virksomhed med anmelderroste produkter og en helt ny måde at gå til markedet på. Jeg glæder mig til at være med til yderligere at styrke brandet og kendskabsgrad i Danmark, og jeg vil arbejde målrettet for at gøre OnePlus til ét af de tre stærkeste smartphone brands i Danmark,” siger Thor Gøtz.

Også hos OnePlus er man glade for det nye samarbejde:

“Vi er rigtig glade for at byde Thor velkommen til OnePlus. Thor har lige præcis den erfaring og viden, som skal bygge videre på den positive udvikling af OnePlus, som vi oplever i Danmark. Han kender branchen indefra og har en god sans for, hvordan forbrugertendenser og ny teknologi spiller sammen, og hvad det betyder for en forretning som OnePlus,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus i Danmark.


TAGS
Huawei
Motorola
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S