Home » Mobiltelefon » OnePlus giver eksklusive tilbud til europæiske brugere
OnePlus giver eksklusive tilbud til europæiske brugere

OnePlus giver eksklusive tilbud til europæiske brugere

Share

Fordelsklubben Red Cable Club åbner nu i Europa, med eksklusive tilbud på en lang række produkter samt forsalg og rabat på telefoner og tilbehør

Om Red Cable Club siger Tuomas Lampen, der er strategichef for OnePlus i Europa:

”Red Cable Club har været en kæmpe succes i Indien, og vi er glade for at kunne tilbyde det samme til vores europæiske familie, som er blandt de mest entusiastiske, forbundne og inspirerede brugere i verden. Efter at de europæiske brugere har vist stor forkærlighed til vores brand, vores produkter og det, vi står for, er vi stolte over at kunne tilbyde dem at blive medlem af Red Cable Club og derigennem sikre dem fantastiske fordele.”

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler
Røde kabler i indisk lufthavn blev startskuddet

Red Cable Club slog første gang rødder under en rejse i 2019, hvor OnePlus-grundlæggeren Pete Lau rejste gennem Indien. I Bangalore lufthavn stødte Pete på en ladestation fyldt med røde opladningskabler – OnePlus’ velkendte og internationale emblem. Her gik det op for ham, hvor sammentømret det internationale OnePlus-fællesskabet i virkeligheden var, og det blev startskuddet til Red Cable Club, som fra i dag også har adgang for OnePlus’ europæiske fællesskab.

Siden da er Red Cable Club vokset med millioner af brugere i Indien, som alle har adgang til eksklusive fordele – herunder rabat på OnePlus’ produkter, tidlig adgang til nye produkter og kampagner fra OnePlus-partnere.

Se også:  OnePlus letter den svære rejse for trofast community-medlem
Fordele, tilbud og forsalg

Interesserede kan tilmelde sig Red Cable Club her og få adgang til eksklusive fordele i december, herunder 2% rabat på telefoner købt på OnePlus.com, 10% på OnePlus Watch og OnePlus Buds Pro, 20% på tilbehør samt gratis forsendelse.

OnePlus annoncerer desuden yderligere fordele til europæiske Red Cable Club-medlemmer, blandt andet tidlig adgang til køb af det næste premium OnePlus-lydprodukt i begyndelsen af december. Red Cable Club-medlemmer vil også få mulighed for at købe et af de sidste få tilbageværende OnePlus Watch Cobalt Limited Edition i verden.


TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S