Home » TV » OnePlus er klar med et smart tv
OnePlus er klar med et smart tv

OnePlus er klar med et smart tv

Share

OnePlus er ikke længere kun et smartphone-brand. I går lancerede producenten deres første tv, og det er selvsagt forsynet med en del smarte features

Forinden den europæsiske lancering af deres nye mobiler, holdt OnePlus et lanceringsevent i Indien i går eftermiddags, hvor vi fik det første glimt af OnePlus 7. Samtidig blev vi præsenteret for en holdt ny produktkategori i OnePlus’ sortiment. Et tv.

Som udgangspunkt er der tale om et 55″ QLED-tv, baseret på et VA-panel i 4K og med understøttelse af HDR, HDR10+ og Dolby Vision. Det fås i to modeller, OnePlus TV Q1 og OnePlus TV Q1 Pro, hvor den sidstnævnte er forsynet med en surround-soundbar med otte højttalere underneden, som kan skydes frem, når den er i brug. OnePlus TV Q1 må nøjes med et lydsystem af fire højttalere, men understøtter ligesom Pro-modellen Dolby Atmos.

Se også:  Vinderen af OnePlus Nord er trukket
Baseret på mobilsystem

Tv’erne er ikke overraskende baseret på Android (version 9 med opdateringer på vej) med ekstra features lagt på via OnePlus’ eget OxygenOS. Her er adgang til en række apps samt streamingtjenester som YouTube, Amazon og meget andet. Netflix er imidlertid ikke inkluderet i første omgang, da tv’et ikke er godkendt endnu, men OnePlus forventer, at tjenesten bliver en del af pakken i nærmeste fremtid.

Sker det kan det blive nødvendigt med en redesignet fjernbetjening, for lige nu giver den direkte adgang til Amazon Prime, men der er ingen Netflix-knap. Dog har Google Assistant sin egen knap, og der er også en OnePlus-knap, som åbner op for apps m.m.

Se også:  "Billige" topmobiler i skandinavisk design - nu kommer OnePlus Nord

Fjernbetjeningen forbindes via Bluetooth, og det betyder, at du ikke behøver pege direkte på tv’et.

Der er også en app til mobilen, som blandt andet giver nem opsætning, gør det muligt at skrive passwords og skruer ned for tv’et, når du snakker i telefon.

Kun i Indien

OnePlus TV Q1 og OnePlus TV Q1 Pro sendes på markedet i morgen, men det bliver kun i Indien i første omgang. Her vil det få priser på 69.900 og 99.900 rs (omkring 8-10.000 kroner), hvilket stemmer meget godt overens med sammenlignelige tv’er fra Samsung, LG m.fl.

Det forventes at tv’erne også kommer ud på andre markeder, men intet er specificeret endnu.

Du kan læse mere om OnePlus-tv’erne her.


TAGS
OnePlus
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S