Home » AOD Pro » OnePlus buldrer frem: 257 % vækst i forsendelser af smartphones
OnePlus buldrer frem: 257 % vækst i forsendelser af smartphones

OnePlus buldrer frem: 257 % vækst i forsendelser af smartphones

Share

OnePlus har nået en betydelig milepæl i forsendelser af smartphones på globalt plan. OnePlus rapporterer en årlig vækst på 257 % i globale forsendelser i første halvår af 20211

Virksomheden opnåede også en betydelig salgsvækst i nøglemarkeder som USA, Europa, Indien og Kina i det første halvår af 2021. En vækst, der er drevet af produktporteføljen, herunder OnePlus 9-serien, som er det seneste flagskib samt de nye mellemklasse-produkter, Nord- og Nord N-serien.

I 2020 annoncerede OnePlus en ny forretningsstrategi, som blandt andet betød en udvidelse af produktporteføljen med produktlinjen Nord, der tilbyder den originale OnePlus-oplevelse til en bredere skare af brugere grundet en mere divers prissætning.

Pete Lau, grundlægger af OnePlus, sagde: ”På trods af en række betydelige globale udfordringer var 2020 et bemærkelsesværdigt år for OnePlus, idet vi opdaterede vores forretningsstrategi for at udvide vores brugerbase. I år forstærkede vi fortsat vores flagskibstilbud med et stort skridt mod at opbygge et i særklasse førsteklasses kamerasystem med OnePlus 9 og 9 Pro, samtidig med at vi introducerede endnu mere tilgængelige produkter med OnePlus Nord-produktlinjen. Den vækst, vi ser nu, viser, at vores tilgang, der tilbyder en oplevelse i første klasse sammen med konkurrencedygtige priser, ræsonnerer med forbrugerne.”

Se også:  Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu
Vild vækst i USA

I første halvdel af 2021 var OnePlus det hurtigst voksende brand på markedet for smartphones i USA med en årlig vækst på 428 % i globale forsendelser. En vækst, som har været drevet af OnePlus 9-serien og den nye OnePlus Nord N-serie. Der er eksempelvis blevet solgt over 1 million produkter fra Nord N-serien siden januar 2021.

Blandt de fem førende smartphone-mærker i Europa var OnePlus det hurtigst voksende i andet kvartal af 2021 med en årlig vækst på 304 % drevet af den bredt forankrede produktportefølje.

På det indiske marked markerer OnePlus sig igen som ledende på markedet for smartphones og opnåede i andet kvartal af 2021 en årlig vækst på 229 %. Desuden kunne OnePlus kalde sig førende på markedet for førsteklasses 5G-smartphones med en indisk markedsandel på 48 % ifølge den seneste Counterpoint Research India Smartphone Tracker, som dækker andet kvartal af 2021. OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro nåede ligeledes top 3 indenfor de bedst sælgende førsteklasses-smartphones (INR > 45.000).

Se også:  OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse

På det kinesiske marked, hvor kun flagskibsserien OnePlus 9 er tilgængelig, oplevede OnePlus også i første halvår af 2021 en stigning på 124 % i forhold til året før.


TAGS
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S