Home » Hovedtelefoner og højttalere » OnePlus Buds Pro [TEST]: Toptjekkede earbuds til stærk pris
OnePlus Buds Pro [TEST]: Toptjekkede earbuds til stærk pris

OnePlus Buds Pro [TEST]: Toptjekkede earbuds til stærk pris

Share

Buds Pro præsterer langt over sin prisklasse på såvel design som batteri, lyd og funktioner og hiver derfor en sikker topkarakter i land

OnePlus er kendt for mobiler, der leverer mere, end man forventer til prisen. Med OnePlus Buds Pro forsøger producenten det samme med trådløse earbuds. Og lad os da bare konstatere med det samme: Det lykkes.

Guider dig til det rette gummi

Der er tale om et par diskrete earbuds modelleret efter AirPods-opskiften med en pind stikkende ud af øret – men kun en lille pind heldigvis. Udover at give bedre lyd ved opkald, er mikrofonpinden også touchfølsom, så du kan betjene Buds Pro ved at klemme på den. Det er rigtig fint at man har lagt styringen herned, da det gør risikoen for at fejltrykke på et eller andet, når man sætter Buds Pro til rette i ørene mindre.

Se også:  Stærke features til små penge: Her er den nye OnePlus Nord CE

De sidder behageligt, når det rette gummi er sat på. Den tilhørende mobilapp kan hjælpe dig med at fortælle dig hvilken størrelse, der giver den optimale pasform.

Æsken er ligeledes diskret, men rummer nok batteri til at oplade de to øretelefoner (som i sig selv har godt 7 timers batteritid) hele fire gange, hvilket sammenlagt giver op til 38 timers batteri.

Smart støjreduktion

Den indbyggede støjreduktion er effektiv. Den holder med hård hånd de dybe frekvenser nede, så trafikstøj og lignende næsten helt forsvinder. De øvre frekvenser dæmpes knap så hårdt, hvilket gør, at tale går forholdsvis klart igennem. I mange tilfælde er det en fordel.

Hvis du aktiverer Smart ANC, vil Buds Pro automatisk justere støjreduktionen i forhold til omgivelserne. Det fungerer udmærket og kan være ganske nyttigt, hvis du eksempelvis bevæger dig mellem en larmende togperron og et stille kontor.

Buds Pro har også en Zen Mode Air, som kan spille afslappende lyde, mens omgivelsernes lyde dæmpes. På den måde kan du stresse lidt af, selvom du bevæger dig gennem en hektisk togperron.

Se også:  Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu
Lyd i topklasse

Det er ikke OnePlus’ første forsøg ud i lydprodukter. Tidligere har det handlet om prisen mere end noget andet. Med Buds Pro handler det i den grad også om lydkvaliteten. Vi er på et niveau, der hører dobbelt så dyre earbuds til. Lyden er detaljeret og bredspektret med stram og fyldig bas samt masser af plads til de finere nuancer i toppen. Du kan endda tilpasse lyden specifikt til dine ører med en lille høretest. Det gør den kun endnu bedre.

Buds Pro præsterer således langt over sin prisklasse på såvel design som batteritid, lyd og funktioner. De hiver derfor en sikker topkarakter og en stor anbefaling i land.

Vejledende pris: 1.199 kroner


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S