Home » Mobiltelefon » OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?
OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?

OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?

Share

Lysstyrken er hele 1.300 nits. Selv i dagslys kan du derfor uden problemer se hvad der sker på skærmen.

Billedkvaliteten er i sandhed imponerende. Farvegengivelse og kontrast er faktisk det bedste vi endnu har oplevet i en mobil.

Til glæde for gamere kan touch-responsen reduceres til 4 ms, når du aktiverer Hyper Touch. Så vil du opleve et minimum af forsinkelse i spil.

Lyden er også rigtig fin. Der er godt smæk på de stereohøjttalerne, som understøtter både Hi-Res-lyd og Dolby Atmos.

Store kræfter

Processoren er den nye Snapdragon 888. Den leverer en rigtig flot ydelse, men vi havde faktisk forventet lidt mere. I hvert fald på grafikken. På processorkraft scorede den et mulehår højere end Samsung Galaxy S21 Ultra (som anvender Samsungs egen Exynos 2100-processor) i vores benchmark, men den var lagt bagefter på grafisk ydelse. Det er dog intet, som almindelige brugere vil lægge mærke til, og for så vidt heller ikke gamere eller multimedie-brugere, med mindre man virkelig presser mobilen ud i det ekstreme. Der er kræfter til alle opgaver. Hurtig lagerteknologi gør samtidig sit til at alt kører flydende.

Se også:  Dét elsker danskerne at fotografere med deres mobil
Hurtig trådløs opladning

Batteriet er 4.500 mAh, hvilket ikke ligefrem slår nogen rekorder. Vi oplevede dog ikke problemer med at nå igennem en dag en opladning. Dér hvor OnePlus 9 Pro til gengæld lægger sig forrest i feltet er på opladning. Den viderefører OnePlus 8Ts lynhurtige dobbelt-opladnings-teknologi, hvor to batterier simultant suger strøm til med en samlet kraft på 65W. Det skal ifølge OnePlus betyde at mobilen kan lades helt op på 29 minutter. Helt så hurtig lykkedes det os dog ikke at få strøm på mobilen. Lidt over 40 minutter tog det, men det er også ret hurtigt.

Det vildeste er dog den trådløse opladning. Den kan ske ved 50W. Det sikrer en fuld opladning på cirka 43 minutter. Dog kræver det en trådløs oplader, der kan trække det, og den er OnePlus selvfølgelig villig til at sælge dig (den koster 549 kroner). Hvis du alligevel skal ud at købe en trådløs oplader, så er Warp Charge 50 dog faktisk en af dem du bør overveje, da den udover 50W også kan lade ved lavere hastigheder, så uanset hvad du ønsker at oplade trådløst kan du får den fulde power her.

Se også:  OnePlus' nye topmobiler kommer i dag: Følg lanceringen her ...

De 43 minutters opladningstid er dog noget optimistisk sat. Som du kan se i videoen herunder gik der tæt på 1 time og 5 minutter, da vi testede det. Men det er nu heller ikke ringe. Det er hurtigere end mange konkurrenter kan oplade med kabel.

Den kablede oplader følger med i æsken, modsat tendensen hos visse konkurrenter. Til gengæld er det en oplader, der kan opfylde mange formål, da den i kraft af sin høje strømstyrke kan lade stort set alle gadgets, inklusiv bærbare computere. Du kan derfor nøjes med kun denne i tasken, når du er på farten.

TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S