Home » Mobiltelefon » OnePlus 7T [TEST]: Fuld fart for hver en krone
OnePlus 7T [TEST]: Fuld fart for hver en krone

OnePlus 7T [TEST]: Fuld fart for hver en krone

Share

Den koster omkring det halve af konkurrenternes topmobiler, men forskellen er svær at få øje på

OnePlus har fra starten profileret sig som brandet, der giver dig det hele til den halve pris. Det er der kommet en række absolut glimrende, omend ikke altid lige spændende eller innovative mobiler ud af. Men man kan vel heller ikke få det hele, og vel slet ikke til den pris? Jo, det ser det faktisk ud til med OnePlus 7T.

Skærm i topklasse

Med forårets topmodel, Oneplus 7 Pro, begyndte producenten nemlig at løbe foran med features som langt fra er standard hos konkurrenterne. Og en del af dem får du glæde af i den billigere OnePlus 7T.

Det gælder først og fremmest skærmen, som udmærker sig i forhold til de fleste andre ved en opdateringsfrekvens på 90 Hz. Det betyder ganske enkelt, at billedet skifter 90 gange i sekundet, og selvom man måske ikke tænker, at det lige er det, man går og savner ved sin mobil, så kommer man på andre tanker, når man har OnePlus 7T i hænderne.

Se også:  Motorola moto g50 [TEST]: Stærk 5G-mobil til lavpris

Oplevelsen er simpelthen mere flydende, og interaktionen med skærmen føles mere umiddelbar. Dit Facebook-feed flyder lettere, og det gør selvfølgelig også en forskel, når du spiller på mobilen.  Kontrast og farvegengivelse er helt med oppe blandt markedets stærkeste topmobiler, og med 1000 nits er skærmen lige lidt mere lysstærk end rivalerne. Der er fin fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, og ansigtsgenkendelse er også en mulighed.

Den stærkeste Android

Mobilens muskler matcher den forrygende skærm. OnePlus 7T er forsynet med den stærkeste Snapdragon-processor, du kan opdrive, suppleret af 8 GB ram, og det bonger ud i den bedste ydelse, vi har oplevet i en Android-mobil til dato. Til gaming er mobilen således fremragende. Her får man også glæde af de to Dolby Atmos-højttalere, der leverer fin surround-effekt.

Batterikapaciteten er rigtig fornuftig. Du klarer dig snildt gennem en dag og oftest også mere end det, før den skal i opladeren. Når det endelig sker, får du glæde af hurtig Warp Charge 30T. Du har cirka 30 procent på et kvarter, 50 procent på en halv time, fuld opladning på lidt over en time. Det er ikke helt så hurtigt som de hurtigste konkurrenter, men absolut godkendt.

Se også:  Her er månedens meste solgte mobiler - prisstærk outsider sniger sig ind
Alsidigt kamera

Kameraet er vel nok det, der har haltet mest på de tidligere OnePlus-mobiler, men med 7 Pro skete der noget, og heldigvis arver OnePlus 7T meget af kamerateknikken fra denne mobil.

På bagsiden finder du en cirkel med tre kameralinser. Vidvinkel, ultravidvinkel og teleobjektiv med to gange zoom. Der er desuden features som Natmiljø og Portræt. Således mangler vi ikke rigtig noget i forhold til selv de dyreste topmobiler.

Grundlæggende er billedkvaliteten også rigtig god. Selv ned til ret lyssvage indendørsscenarier bliver billederne fine, uden misfarvninger eller overdreven støj. I de allermørkeste situationer må kameraet dog give op. ”Natmiljø” hjælper på det, dog med et lidt spøjs filteragtigt look og pletvise sløringer.

OnePlus 7T
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Kamera
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:

»Selvom prisen er ualmindelig skarp, er det svært at finde nogen mangler. Skærm og ydelse er i en klasse for sig, kameraet følger fint med konkurrenterne, og designet er helt efter vores smag. Det bedste mobilkøb du kan gøre lige nu.«

Nøgletal:

Pris: 4699 kr.
Skærm: 6,55”, Fluid Amoled, FHD+ (2400 x 1080 p), 90 Hz, Gorilla Glass
Processor: Snapdragon 855+, 2,9Ghz
Grafikkort: Adreno 640
Ram: 8 GB lpddr4X
Drev: 128 GB UFS 3.0 2-LANE
Kamera: 48 MP, f/1.6, OIS+EIS + 12 MP tele x 2 + 16 MP ultra wide, 117, 4K 60 fpos / 16 M, FHD frontkamera
Batteri: 3800 mAh, Warp Charge 30T
Vægt: 190 gram
System: OxygenOS, Android 10
Vægt: OxygenOS, Android 10

TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S