Home » Mobiltelefon » OnePlus 7 Pro [TEST]: Prisbasker-mobilen er et skridt foran
OnePlus 7 Pro [TEST]: Prisbasker-mobilen er et skridt foran

OnePlus 7 Pro [TEST]: Prisbasker-mobilen er et skridt foran

Share

På flere punkter er OnePlus’ nye flagskibsmobil foran konkurrenterne. På andre halter den svagt bagefter, men til prisen er det absolut den bedste smartphone, du kan få lige nu

Vi har ærlig talt haft lidt svært ved at forstå postyret omkring OnePlus. Ja, de har leveret fine smartphones til exceptionelt gode priser, men der har ikke været meget nyt at komme efter. Mobilerne har stort set aldrig været foran på afgørende punkter. Det ændrer OnePlus 7 Pro ved, omend den også rykker et skridt op i pris.

Heeelt til kanten

Betegnelser som ”rammeløs” og ”skærm til kanten” bliver brugt i flæng af mobilproducenterne. Sjældent lever mobilerne dog op til det. Et notch i toppen, som bryder den rene skærmoverflade, har været almindeligt de seneste par år. OnePlus er blandt de første til at levere en helt ubrudt, rammeløs skærm.

Det lader sig gøre ved at selfiekameraet er flyttet op i toppen, som pop-op-kamera, der kan aktiveres ved behov. En ganske fin løsning, implementeret så elegant, at man ret hurtigt glemmer at tænke over den. Vi havde faktisk troet, at det ville udelukke muligheden for ansigtsgenkendelse, men det klarer pop-op-kameraet i et snuptag. Som alternativ er der præcis og hurtig fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Se også:  De stærkeste smartphones [TEST]: Her er den bedste mobil lige nu

Skærmen buer let udover kanterne og dækker praktisk talt helt fra top til bund. Så selvom den måler 6,67”, er mobilen ikke voldsomt stor, dog større, tungere og mere buttet end eksempelvis Samsung Galaxy S10+. Ikke desto mindre ganske elegant, med simpel, harmonisk og let reflekterende bagside i glas.

Enestående skærm

Der er lagt enorme kræfter i skærmen, som ikke bare har høj opløsning og stor lysstyrke, men også lynhurtig opdateringshastighed på 90 Hz. Det betyder, at det hele kører lige en tand mere flydende, end man er vant til. Der er stort set ingen fornemmelse af forsinkelse, hvad enten du scroller gennem dit Instagram-feed eller blæser derudad i et racerspil. Billedet står knivskarpt med kontrast og farvegengivelse, vi ikke har set magen til før.

Det flotte billede suppleres af stor lyd fra et par stereohøjttalere med Dolby Atmos. Der er tilmed haptisk feedback, så du kan mærke spil og film helt ud i fingrene.

Toptunet mobilmotor

Mobilen byder således på rigelig guf for gamerne, også når det gælder motorkraft. OnePlus 7 Pro har nyeste Snapdragon-processor og Adreno-gpu, suppleret af væskekøling, op til 12 GB ram og hurtigt UFS 3.0-lager.

Se også:  Huawei P30 Pro [TEST]: Et superkamera forklædt som smartphone

Der er særlige features til at optimere ydelsen i forskellige situationer. Ram Boost lærer af dine vaner og allokerer ram til tungere applikationer, så oplevelsen bliver mere flydende, og du kan køre flere ting uden forringelse af ydeevne. Fnatic Mode optimerer mobilen til spil, så alle ressourcer dedikeres din gamingoplevelse. I vores benchmark lå OnePlus 7 Pro over samtlige Android-konkurrenter, dog bankede den ikke iPhone.

OnePlus 7 Pro
  • Features
  • Skærm
  • Ydelse
  • Kamera
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:

»OnePlus 7 Pro er en værdig rival til markedets stærkeste mobiler. Fuldskærmsdesign og pop-op-kamera er vellykket, skærm og ydelse er i top, og den skyder gode billeder. Den er dyrere end forgængerne, men du får stadig utrolig meget for pengene.«

Nøgletal

Pris: 6399 kr.
Skærm: 6,67”, Fluid Amoled, 90 Hz
Processor: Snapdragon 855, 2,84 GHz + Adreno 640
Ram: 12 GB lpddr4X
Drev: 256 GB UFS 3.0 2-LANE
Batteri: 4000 mAh, Warp Charge 30
Kamera: 48 MP, f/1.6 + 8 MP tele + 16 MP 117 ° vidvinkel, 4K / 16 MP front

 

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
køb af smartphone
Mobiltelefon
OnePlus
pop-up-kamera
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S