Home » Mobiltelefon » Ny OnePlus-mobil om tre uger
Ny OnePlus-mobil om tre uger

Ny OnePlus-mobil om tre uger

Share

I midten af maj løftes sløret for den nye OnePlus 7, som ser ud til at få pop-up kamera og en skærm, der går helt ud til kanterne

Inden længe får Samsung og Huawei og de andre mobilgiganter en ny mellemklassekonkurrent at slås med.

OnePlus udmærker sig dog i forhold til de fleste andre mobiler i prisklassen ved at byde på specs og kvalitet, der langt henad vejen matcher de dyreste topmobiler.

Det ser også ud til at blive tilfældet med OnePlus 7, som er den næste i rækken. Producenten har netop meldt lanceringensdatoen ud, og den hedder 14. maj.

Det vil være tale om hele tre lanceringsevents som afholdes simultant i New York, London og Bangalore. Her vil de mest ivrige fans få mulighed for at overvære afsløringen af den nye mobil og blive de første til at få den i hænderne.

Se også:  OnePlus Nord 2 5G er landet – her er alt du skal vide

Billetter til London-eventet kan allerede nu købes på oneplus.com. Nedsatte Early Bird billetter kan købes indtil d. 25. april for €18/135 kroner.

Vild skærm

Hvordan mobilen bliver ved vi ikke med sikkerhed før d. 14 maj, men der hersker ikke nogen tvivl om, at OnePlus især har sat ind på skærmen denne gang.

Pete Lau, CEO for OnePlus, beskriver oplevelsen med den nye mobil som ekstremt “fast and smooth”, og det skyldes formentlig i høj grad skærmen, som rygtes at have en høj opdateringsfrekvens og kommer op i QHD+-opløsning, som i så fald vil være første gang for producenten. På teaser-billedet for eventen mere end antydes det også, at skærmen vil være buet i siderne.

Eftersigende vil den også blive helt uden notch eller andet til at bryde billedet. I stedet for selfiekamera bygget ind i skærmen, vil mobilen have et pop-up-kamera, der kan skydes op fra toppen ved behov. Bagpå vil der ifølge rygterne være et trippelkamera med 48 MP, teleobjektiv og ultravidvinkel.

Uofficielt koncept-billede af OnePlus 7.

Uofficielt koncept-billede af OnePlus 7.

Lynhurtig

Som sædvenlig vil der også være fokuseret på ydelsen. Det vil være forventeligt at OnePlus 7 kommer med den nye Snapdragon 855 processor og op til 10 GB ram. Der kan også blive tale om 5G.

Se også:  Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu

Ligesom både Samsung og Huawei har haft for vane, er der en mulighed for at OnePlus vælger at lancere to versioner, en standard og så en Pro med lidt bedre specs.

Intet af dette er dog officielt, så vi ser frem til at kunne fortælle helt nøjagtig hvad det er en for en størrelse vi har med at gøre den 14. maj.

Du kan se den netop offentliggjorte teaser-video her:


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S