Home » Mobiltelefon » OnePlus 6 [TEST]: Uanselig Android-mobil til ualmindelig skarp pris
OnePlus 6 [TEST]: Uanselig Android-mobil til ualmindelig skarp pris

OnePlus 6 [TEST]: Uanselig Android-mobil til ualmindelig skarp pris

Share

OnePlus 6 er ikke nogen teknologisk åbenbaring, men det er en smartphone, der kan det hele til næsten den halve pris af konkurrenterne

OnePlus 6 er blandt de mest ventede mobiler i 2018. Og det er ikke fordi, den kan mere end de andre. Det er fordi, den kan nogenlunde det samme til en pris, der er betydeligt lavere end alle de andre topmobiler.

I virkeligheden er den derfor ikke noget særligt spændende bekendtskab. Ikke når man allerede har haft årets topmobiler fra Huawei, Samsung og Sony i hænderne. For OnePlus 6 bidrager ikke med meget nyt.

Følger flokken

I stedet for aluminum, som klædte den mere stilfulde forgænger, har man desværre valgt at følge med strømmen og forsyne mobilen med glas på bagsiden. OnePlus 6 har desuden fået kant-til-kant-skærm med det velkendte notch i toppen, ligesom iPhone X og andre konkurrenter.

Det er således ikke en mobil, der skiller sig særligt ud, men den er ganske nydelig, og så skal OnePlus have ros for at bevare jackstikket. Alt andet havde dog også været dårlig stil, når man ikke har lagt et headset i æsken.

Se også:  Interview med OnePlus: Derfor er Nord CE det bedste mobilkøb lige nu

FIngertrykslæser er der også, placeret på bagsiden, men om du overhovedet får brug for den, er ikke sikkert, for ligesom forgængeren har OnePlus 6 ansigtsgenkendelse, så du kan logge på bare ved at kigge på den. Den fungerer fint i almindeligt lys, men ikke om natten.

Fin skærm

Skærmen står glimrende på trods af, at opløsningen ikke er specielt imponerende. Der er smæk på farver og kontrast. Måske endda lige lovlig meget, men den er ikke desto mindre behagelig at kigge på, uanset hvilken type indhold, der er tale om.

Lyden har også fået et løft. Den ikke så god som i de bedste konkurrenter, men god nok til at du fint kan spille og se YouTube uden nødvendigvis at finde hørebøfferne frem.

Se også:  OnePlus afslører ny Pac-Man mobil - og du kan vinde den!
Fuld af power

Processorkraften leveres af den nyeste Snapdragon-processor, og som man kunne forvente ligger ydelsen derfor på niveau med den stribe af andre Android-mobiler, der lige nu sendes på markedet med samme chip. Det kan man da heller ikke klage over, for det er en ydelse helt oppe i den højeste liga. Med op til 8 GB ram leverer OnePlus 6 samtidig rigelig med overskud til tunge spil og multitasking.

Batteriet leverer ikke meget mere end den ene dags levetid man som minimum bør forvente, men den medfølgende Dash-oplader sikrer lynopladning i en klasse helt for sig. Du har en fuldt opladt mobil på lidt over en time.

OnePlus 6
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Kamera
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»OnePlus 6 giver dig alt, der skal til for, at du føler, at du er med på det nyeste. Kameraet kunne være bedre, men ellers er der ikke meget at sætte en finger på. Det er ikke en mobil, der bringer meget nyt til bordet, men til prisen finder du ikke noget bedre.«

Nøgletal
Pris: 3899 kr.
Skærm: 6.28” AMOLED, 19:9, FHD+
Processor: Snapdragon 845
Ram: 6 / 8 GB
Drev: 64 / 128 / 256 GB
Kamera: 16 MP, 20 MP, f/1.7, OIS, 4K 60 fps / 16 MP, f/2.0, FHD 30 fps
Styresystem: Android 8.1 + OxygenOS

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S