Home » Mobiltelefon » OnePlus 6 [TEST]: Her får du luksus for alle pengene
OnePlus 6 [TEST]: Her får du luksus for alle pengene

OnePlus 6 [TEST]: Her får du luksus for alle pengene

Share

Kombinationen af hurtig processor og en forrygende skærm gør OnePlus til testens vinder

OnePlus 6 leverer ganske enkelt en fremragende smartphone til de små 3700 kroner, du let kan finde den til. Vi er især imponeret over, hvor hurtigt den håndterer alle opgaver – herunder at oprette og benytte for eksempel ansigtsgenkendelse. Selvfølgelig er de nye topmodeller fra for eksempel Huawei, Samsung og Apple lidt kvikkere. Men pointen er, at her går det trods den attraktive pris også ret kvikt, og du mærker ingen irriterende ventetid i dagligt brug.

Skærmen er 6,28” stor, og opløsningen er i pixeltæthed som på testens Samsung og kun lidt lavere end hos Huawei. Det betyder, at du får en skærm, som egner sig til spil og film, hvis du lægger den i vandret position. Skærmen har en glans, dybde og ikke mindst glød, som leder tankerne hen på dyrere telefoner. I denne test er den på dette punkt ikke bedre end for eksempel Huawei, som generelt er testens bedste alternativ til OnePlus 6.

Se også:  Guide: Brug din smartphone til overvågning
Kamera fra Sony

Denne smartphone imponerer mere og mere, jo længere vi bruger den. Ikke mindst kameraet. Det er i øvrigt udviklet af Sony, og her leveres meget høj billedkvalitet. Det er der så mange andre smartphones, der også gør, men OnePlus 6 tager billederne ekstremt hurtigt, og dual-kameraet leverer henholdsvis 16 og 20 megapixel opløsning.

Kameraet har billed-stabilisering, hvilket betyder, at de små vibrationer, som er svære at undgå i hånden – uanset hvor stille du forsøger at holde mobilen – bliver elimineret. Vi har taget en lang række billeder med alle testens kameraer og sammenlignet dem. OnePlus har lidt skarpere detaljer end de fleste, og det skyldes især den gode stabilisering.

Selfies helt i fokus

Vi er også glade for portrætindstillingen, som fungerer fint både på front- og bagkameraet, så dine selfies står helt i fokus og med en let sløret baggrund. Dette er en feature, som kræver et godt objektiv på et digitalt kamera, men noget, du finder i de fleste smartphones i dag. Eksekveringen er blot særlig god i OnePlus 6.

Se også:  Nu kommer OnePlus Nord 2 5G

OnePlus er på nær den lidt specielle CAT-smartphone testens tungeste, og da også en af de største. Det, kombineret med at den er forholdsvis tynd, betyder, at den nemt glider ud af hånden. Overfladen er dog ikke særlig glat, så risikoen for en ”ulykke” er ikke stor. Til gengæld kommer du let til at aktivere knapperne i siderne.

OnePlus’ design er lækkert, og du får en luksusoplevelse, når du holder den i hånden. Vi er også vilde med de små, meget hurtige vibrationer, den leverer, når den kvitterer for et input. Også lydkvaliteten er god, tilmed via de indbyggede højttalere. Med en kablet eller Bluetooth-hoved-telefon noterer vi en lydkvalitet, som har god dynamik og overraskende dyb nuanceret bas.

OnePlus 6 er testens vinder – dog kun med mikrolille margin til Huawei P20, som leverer stort set samme høje hastighed og kvalitet. Men i OnePlus får du hele 128 GB hukommelse, en stor, imponerende skærm og i det hele taget en luksusmobil uden at skulle betale luksuspris.


OnePlus 6
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Her får du testens største skærm – og meget høj skærmkvalitet. Kameraet tager flotte billeder lynhurtigt – og selfies er særlig gode. Designet er smukt, og lydkvaliteten langt bedre, end vi er vant til. Et ekstra plus er den store hukommelse.

Producent: OnePlus
Navn: 6
Processor: Qualcomm Snapdragon 845
Hukommelse:128 GB
Skærmstørrelse: 6,28”
Skærmopløsning: 2280 x 1080 px
Styresystem: Android 8.0
Opløsning, kamera: 20 MP/16 MP
Opløsning, video: 4K
Dimensioner: 155 x 75,4 x 7,75 mm
Vægt: 177 g
Pris: 3777 kr.

TAGS
Luksus
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S