OnePlus 6 kommer d. 16. maj

OnePlus 6 kommer d. 16. maj

Share

OnePlus har netop bekræftet, at navnet på deres kommende telefon bliver OnePlus 6. Den vil blive præsenteret globalt den 16. maj 2018 kl. 18.00 til lanceringseventet ”The Speed You Need” i London, hvor også 1000 brugere fra deres community kan komme med

OnePlus 6 er navnet på den kommende flagskibsmodel fra OnePlus. Den længe ventede telefon bliver præsenteret for offentligheden ved lanceringseventet ”The Speed You Need” i London den 16. maj 2018 kl. 18.00. Her er der lagt op til en kæmpe fest – og du kan komme med.

OnePlus vil nemlig gerne fejre lanceringen af OnePlus 6 sammen med deres community. Derfor frigiver de 1000 pladser til eventet til deres brugere, der fra onsdag d. 25. april kl. 9.00 dansk tid kan købe en billet via denne hjemmeside.

Se også:  Vildt kamera og 4K-skærm i Sonys nye flagskibsmobil

Lanceringseventet bliver det hidtil største community-event, som OnePlus har afholdt. OnePlus afholder samme dag et mindre event i København for udvalgte partnere, medier og fans.

Følg med via live-streaming

Har man ikke mulighed for at fejre lanceringen i London, så fortvivl ej. Alle, der gerne vil være blandt de første til at opleve den nye telefon kan nemlig streame hele showet og følge med hjemme fra sofaen. Tilmelding til live-streaming kan gøres her:

Se en teaser-video her:

Del denne