OnePlus 5T [TEST]: Ren luksus til flot pris

OnePlus 5T [TEST]: Ren luksus til flot pris

Share

Mens den nye 6’er skaber overskrifter, er forgængeren 5T blevet et af markedets bedste tilbud på en smartphone

OnePlus har allerede lanceret en 6’er. Men det har bare gjort modellen 5T endnu mere attraktiv. Den er et af markedets allerbedste tilbud lige nu. Tidligere har 5T vundet en test af luksus-smartphones her i Datatid TechLife, og selvom denne mobiltelefon nu ikke længere ligger øverst i OnePlus-hierarkiet – heller ikke prismæssigt – er det stadig en ekstrem lækker sag.

Skærmen er på 5,5”, men 5T har en tykkelse på kun lige over 7 mm. Det giver en god fornemmelse i hånden. Du har et godt greb om telefonen, men det kan blive endnu bedre, hvis du tilkøber et af de mange covers, der fås til den.

Se også:  Mobilen smider batteriet
Klarhed i farverne

Skærmbilledet har en god dybde, men ikke den skarphed, som du finder i de helt kostbare modeller. Den har til gengæld en klarhed i farverne, som vi finder meget betagende. Faktisk er den så flot, at du glemmer den “manglende” opløsning. Du må nemlig nøjes med full

HD-opløsning, men det er et kompromis, der er til at leve med.
Prisen er spot on. Vi har endda testet udgaven med 128 GB hukommelse. Kan du nøjes med 64 GB (det kan nok de fleste), kan du spare yderligere knap 500 kroner.

Selv telefonens måde at vibrere på bidrager til den positive kvalitetsfølelse. Det er små ting som disse, som betyder noget i hverdagen, og som gør, at du glæder dig over dit valg af smartphone.
Glæde føler du også, når du tænder for kameraet og oplever, at det napper billederne meget hurtigt og med en betagende klarhed i farverne.

Se også:  Sony Xperia XZ1 [TEST]: Smartphone uden nonsens

Kamerasensoren er på 20 megapixel, og den opløsning er lidt overdrevet efter vores opfattelse, men telefonen kan godt håndtere den store datamængde. Og det går ikke ud over hastigheden.

Del denne