OnePlus 5T [TEST]: Budget-mobil i luksusklassen

OnePlus 5T [TEST]: Budget-mobil i luksusklassen

Share

Kinesiske OnePlus viser endnu engang, at de kan være med helt i toppen, selvom priserne på deres mobiler nærmer sig det halve af konkurrenterne. Den nyeste topmodel lader ikke meget tilbage at ønske

OnPlus har på ganske kort tid formået at skabe sig en stærk position på mobilmarkedet. Og det er sådan set ikke så mærkeligt. For, hvordan det så end kan lade sig gøre, er producenten i stand til at skabe mobiler, der matcher de bedste konkurrenter og sælge dem betydeligt billigere.

Stor skærm

OnePlus 5T er en opgradering af OnePlus 5, som kom tidligere på året. Det er dog ikke bare småting, der er ændret. Designet har fået en overhaling, så mobilen nu kan følge med de nyeste konkurrenter. Det betyder stor skærm i bredformat, men klemt ned i en mobil der ikke fylder voldsomt meget i lommen.

Se også:  Samsung Galaxy S9+ [TEST]: Det bedste smartphone-kamera nogensinde

Selvom OnePlus 5T har en skærm, der er 0,5” større end forgængeren, er mobilen ikke væsentligt større. Det slanke og stilrene aluminiumslook er bevaret, og så skal mobilen have point for at være blandt de få tilbageværende, der bevarer minijackstiket til hovedtelefoner.

Log på med ansigtet

Ligesom på de fleste andre storskærmsmobiler har man været nødt til at flytte fingeraftrykslæseren om på bagsiden af mobilen. Ikke en ideel placering, men OnePlus kompenserer med ansigtsgenkendelse, så du kan logge ind bare ved at kigge på den.

Den er ikke lige så sikker, som den der sidder i iPhone X, til gengæld fungerer den så godt, at man er tilbøjelig til at se igennem fingre med det. Kig på mobilen, mens du tænder den, og du når slet ikke at registrere, at den har været låst. FHD+-opløsning burde egentlig være lidt i underkanten for så stor en skærm, men billedet er skarpt og står med stærke farver.

Se også:  Asus' toptunede smartphones bliver overraskende billige

Del denne