Home » Mobiltelefon » OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera
OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera

OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera

Share

Konfigurationen er stort set som sidste års OnePlus 9 Pro, med 48 MP hovedkamera, 8 MP tele med 3.3 x optisk zoom, 50 MP ultravidvinkel samt 8K/24fps video. Farvedybden er dog forøget. Der er nu mulighed for at skyde med 10-bit farver, hvilket resulterer i 64 gange flere farver end i et almindeligt 8-bit kamera. Når du aktivere 10-bit farver gemmes billederne i HEIC-format, som ikke nødvendigvis snakker så godt sammen med andre enheder og diverse billedbehandlingsværktøjer. Mobilen kan dog automatisk konvertere filerne, når de overføres til en pc. Alligevel kan formatet godt ende med at give en del mere besvær en almindelige jpegs.

I Pro Mode er der mulighed for at skyde i Raw eller i Raw Plus, der har 12-bit farver. Det er oplagt for dem, der vil efterredigere i Lightroom eller lignende programmer.  Således er det en smartphone, der kan appellere til de mere seriøse fotografer. Det er et kamera, der indbyder til at gå dybden og leverer flotte resultater med rene, naturlige farver og et minimum af støj, selv når omgivelserne bliver ret dunkle.

Se også:  Se Kasper Schmeichel i Samsungs nye reklamefilm: "Skal du flippe eller folde?"

I meget mørke scenarier er kameraet dog ikke helt så stærkt som de stærkeste konkurrenter. Heller ikke når Nat-funktion aktiveres. Til gengæld giver bevarer blevet farvebalancen markant bedre i de mørkeste scenarier, så der stort set ingen misfarvning forekommer.

Nye kamerafunktioner inkluderer også muligheden for 120 fps slow motion i 4K, samt ekstrem 150 graders vidvinkel med mulighed for fiske-øje-effekt. Det giver kameraet en ret bred spændvidde, som det ses nedenfor:

Også selfiekameraet er opgraderet, så det nu skyder med hele 32 MP og har adgang til mange af hovedkameraets funktioner, inklusiv de nye Master Styles. Resultaterne er rigtig glimrende.

TAGS
hasselblad
OnePlus
oneplus 10 pro
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S