Home » Internet » One.com opkøber GratisDNS – bliver dominerende leverandør af .dk-domæner
One.com opkøber GratisDNS – bliver dominerende leverandør af .dk-domæner

One.com opkøber GratisDNS – bliver dominerende leverandør af .dk-domæner

Share

One.com har netop opkøbt 100 procent af GratisDNS og bliver dermed den førende leverandør af .dk domæner i Danmark. Med købet styrker One.com sin position som førende udbyder af webhoteller og webløsninger i Norden

“Hos One.com har vi et mål om at blive førende i Nordeuropa, når det gælder hosting og webservices, begge dele gennem organisk vækst og strategiske opkøb. Lige siden etableringen i 2001 har GratisDNS været med til at forme internettet i Danmark. Igennem årene har vi fulgt deres succes og haft et tæt samarbejde med dem i mange forskellige fora, særligt omkring de regulatoriske rammer for den globale internetinfrastruktur. Vi er utrolig stolte over, at GratisDNS i dag bliver en del af One.com Group”, siger Stephan Wolfram, Direktør hos One.com Group AB.

Førende leverandør af .dk-domæner

.dk domænet er danskernes foretrukne domæneendelse med mere end 1,3 millioner domæner registreret i en befolkning med 5,8 millioner mennesker. Ud af alle disse .dk navne hoster One.com Group nu samlet set mere end 400.000 af dem, hvilket gør virksomheden til den førende leverandør af domæner i Danmark.

Hos GratisDNS glæder man sig ligeledes over aftalen.

”Vores passion har længe været at udbrede internettet i Danmark. Nu hvor vi overgår til One.com bliver vi en del af den førende leverandør af hosting i Nordeuropa, hvilket giver nye, spændende muligheder for både GratisDNS og vores kunder. Sammen står vi nu stærkere i det fælles mål om at udvikle internettet”, siger Peter Larsen, Direktør hos GratisDNS.

I forbindelse med opkøbet overgår alle medarbejdere fra GratisDNS til One.com og vil fremadrettet bidrage til udviklingen af brandets strategi.


TAGS
domæne
One.com

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S