Home » Sikkerhed » Ondsindede robotter udgør 40 procent af al internettrafik
Ondsindede robotter udgør 40 procent af al internettrafik

Ondsindede robotter udgør 40 procent af al internettrafik

Share

En ny undersøgelse fra Barracuda Networks viser, at ondsindede bots tegner sig for knap 40 pct. af internettrafikken. Det bør få de røde advarselslamper til at blinke ude i virksomhederne, lyder det fra nordisk direktør i Barracuda Networks, Peter Gustafsson

Internettrafikken og det globale dataforbrug stiger eksplosivt, og på internettets digitale motorveje er det nu to tredjedele af internettrafikken, der udgøres af ‘selvkørende biler’ i form af bots. Og heraf er størstedelen ondsindede bots, der potentielt kan udgøre en alvorlig trussel for virksomhedernes sikkerhed.

“Bots og andre automatiseringsværktøjer har effektiviseret mange digitale processer. Men desværre har de også fanget de cyberkriminelles opmærksomhed – og det kan være en alvorlig trussel mod virksomhedernes applikationer. Virksomhederne er derfor nødt til at blive bedre til at identificere og stoppe disse bots,” siger Peter Gustafsson, nordisk chef for Barracuda Networks.

Se også:  Sikkerhed kan være en stopklods for it-innovation
De fleste kommer fra Nordamerika

I undersøgelsen fra Barracuda Networks kan man også se, at webshops og portaler på internettet er de hyppigste mål for avancerede og gentagne bot-angreb. Nordamerika dominerer statistikken og tegner sig for hele 67 pct. af den globale, ondsindede bot-trafik. Til sammenligning står Europa for 22 pct.

Undersøgelsen viser også, at to public cloud-tjenester dominerer bot-trafikken – AWS og Microsoft Azure – med en næsten ligelig fordeling.


TAGS
bot
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S