Home » Kamera » Olympus klar med en lækker lille skarpskyder
Olympus klar med en lækker lille skarpskyder

Olympus klar med en lækker lille skarpskyder

Share

Olympus Pen E-PL9 er et prisvenligt systemkamera til den der vil have et rigtigt kamera i hænderne, men ønsker fleksibiliteten og de kreative muligheder vi kender fra mobilen

Rigtige kameraer er ikke gået af mode. At rende rundt med et lækkert lille kamera om halsen, er noget det hippeste du kan gøre. På billedkvaliteten er der da også stadig en del at komme efter, når du vælger et spejlløst kamera.

Olympus Pen-serien er skabt til den, der går ligeså meget op i stil som kvalitet. Den kompakte kamera er nemt at tage med. Læder og metal giver det et lækkert retrolook og et godt udvalg af fysiske kontrolmuligheder sikrer god “hands-on”-fornemmelse. 

Se også:  Nyt topkamera: Canon klar med et frådende fartmonster

Moderne funktioner som en fleksibel touch-skærm, der vippes op og ned får du også, og så er billedteknologien selvfølgelig hundrede procent digital.

Skærmen på Olympus Pen E-PL9.

Skærmen på Olympus Pen E-PL9 kan vippes helt ned, så du kan tage selfies med kameraet, der her ses i den hvide version.

Opgraderet med 4K

Sammenlignet med forgængeren i serien Pen E-PL9, så er Pen E-PL9 opgraderet med ny TruePic VIII-processor, der skal forbedre billedkvaliteten især ved lavere belysning. Dertil kommer indbygget blitz og billedstabilisering, 121-punkts autofokus med gruppefokus samt 4K-video ved 30P-video med mulighed for at lave stillbilleder ud af filmene.

En AP-tilstand (Avanceret foto), giver desuden hurtigere adgang til kreative foto-funktioner, og der er også kommet en række nye filtre til, så brugere kan være kreativ med sine billeder.

Se også:  Sony klar med spritnyt full-frame-kamera: Her er Alpha 7 IV
Del dine pletskud med det samme

Når man har skudt et lækkert billede, vil man selvfølgelig gerne dele det på Facebook og Instagram, og for at gøre dette så nemt så muligt, er der wi-fi, så kameret kan forbindes til mobilen, samt Bluetooth, så forbindelsen opretholdes kontinuerligt. Man slipper derfor for at koble kameraet af og på hele tiden.

Pen E-PL9 er kompatibelt med Olympus M.Zuiko-objektiver, og derudover er det muligt at bruge hundredvis af ældre objektiver via forskellige adaptere.

Olympus PEN E-PL9 kommer på markedet i midten af marts med en pris på 4.499 kroner for huset. Kameraet fås også i et kit med M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ pancake-optik til 5.999 kroner.

Olympus Pen E-PL9 fås også i sort.

Olympus Pen E-PL9 fås også i sort.


TAGS
Olympus
PEN
spejlløst kamera
systemkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S