Olympus klar med en lækker lille skarpskyder

Olympus klar med en lækker lille skarpskyder

Share

Olympus Pen E-PL9 er et prisvenligt systemkamera til den der vil have et rigtigt kamera i hænderne, men ønsker fleksibiliteten og de kreative muligheder vi kender fra mobilen

Rigtige kameraer er ikke gået af mode. At rende rundt med et lækkert lille kamera om halsen, er noget det hippeste du kan gøre. På billedkvaliteten er der da også stadig en del at komme efter, når du vælger et spejlløst kamera.

Olympus Pen-serien er skabt til den, der går ligeså meget op i stil som kvalitet. Den kompakte kamera er nemt at tage med. Læder og metal giver det et lækkert retrolook og et godt udvalg af fysiske kontrolmuligheder sikrer god “hands-on”-fornemmelse. 

Se også:  Nyt Panasonic-kamera skyder fotos på 80 megapixel

Moderne funktioner som en fleksibel touch-skærm, der vippes op og ned får du også, og så er billedteknologien selvfølgelig hundrede procent digital.

Skærmen på Olympus Pen E-PL9.

Skærmen på Olympus Pen E-PL9 kan vippes helt ned, så du kan tage selfies med kameraet, der her ses i den hvide version.

Opgraderet med 4K

Sammenlignet med forgængeren i serien Pen E-PL9, så er Pen E-PL9 opgraderet med ny TruePic VIII-processor, der skal forbedre billedkvaliteten især ved lavere belysning. Dertil kommer indbygget blitz og billedstabilisering, 121-punkts autofokus med gruppefokus samt 4K-video ved 30P-video med mulighed for at lave stillbilleder ud af filmene.

Del denne