Home » Underholdning » Ole Opfinder leger med Bluetooth
Ole Opfinder leger med Bluetooth

Ole Opfinder leger med Bluetooth

Share

Bluetooth er den smarte, trådløse standard til kabelfri lyd, dataoverførsel på kort afstand og mange andre ting. Men standarden har også fået alverdens Ole Opfindere på banen – se bare her …

Trådløs træning

Mens de fleste workout-maskiner anvender ANT eller andre ældre teknologier, der forudsætter en form for adapter til at transmittere data til din smartphone, er Wahoo Fitness Kickr indbygget med Bluetooth 4.0, så alle data kan modtages direkte.

Kickr gør brug af din egen cykel, idet du blot afmonterer baghjulet og sætter maskinen ind i stedet for. Det store svinghjul giver samme modstand, som vej og bakker, og ud over at sende data til din mobil kan du også fjernstyre belastningen via din mobil.

Den medfølgende app måler energiomsætning og hastighed, men du kan også bruge andre apps som TrainerRoad eller Kinomap Trainer.

Set til 1199 euro (eu.wahoofitness.com)

[pt id=’2029181′ size=’large’ link=’file’]

 

Tal trådløst med din badevægt

Den intelligente Withings Smart Body Analyzer-badevægt holder styr på din vægt, din fedtprocent, din hvilepuls og endda luftkvaliteten i dit hjem og synkroniserer alle oplysningerne trådløst med en app i din smartphone via Blue-tooth (eller Wi-Fi).

For det med sundhed og en sund livsstil handler ikke kun om kilo, og på mobiltelefonen kan du nu nemt følge din krops tilstand præsenteret gennem tydelige grafer og diagrammer. Withings-vægten kan indstilles til op til otte brugere, der genkendes automatisk.

Set til 1299 kr. (www.coolstuff.dk)

[pt id=’2029182′ size=’large’ link=’file’]

 

Spillekonsol til mobilen

Selv om du sagtens kan spille Pacman og hundredevis af andre sjove spil på din mobil, er det ligesom ikke helt det samme at pege på en touchskærm som at trykke på rigtige knapper.

Se også:  Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden

Ion iCade Mobile løser problemet og forvandler simpelthen din mobil til en god gammeldags ”ergonomisk” spillekonsol. Du presser blot mobilen på plads i holderen i midten og drejer den lodret eller vandret efter spillet.

Set til 599 kr. (www.alphageek.dk)

[pt id=’2029183′ size=’large’ link=’file’]

 

Højttaler med et twist

Denne Bluetooth-enhed med tilnavnet Twist er en sjovt designet 2.1-kanals Bluetooth-højttaler med indbygget subwoofer, så du får lidt ekstra basbund. Der er håndfri samtaler via indbygget mikrofon.

Det indbyggede batteri kan genoplades gennem enhver USB-port og giver strøm nok til 5 timers musik. Twist har også aux-indgang, så du kan tilslutte en enhed, der ikke har Bluetooth.

Set til 499 kr. (www.iphonegadget.dk/dk)

[pt id=’2029184′ size=’large’ link=’file’]

 

Mobil i handskerne

Når din mobil ringer, trykker du blot på en lille knap på disse dejlige, vinterlune stofhandsker og tager så samtalen via en lille højttaler i venstre handskes tommelfinger og en mikrofon i lillefingeren.

Hi-Call Bluetooth-handskerne tilsluttes trådløst til din telefon via Bluetooth (12 meters rækkevidde) og betjenes med to små knapper i håndleddet. Det indbyggede batteri oplades via USB og giver strøm til 20 timers taletid og ca. 10 dages standby.

Set til 529 kr. (www.coolstuff.dk)

[pt id=’2029185′ size=’large’ link=’file’]

 

Det smarte ur

ZeBracelet er et specielt, schweizisk armbåndsur, der henter klokkeslæt og andre data fra din mobil, tablet eller pc, ligesom du kan besvare opkald håndfrit via den indbyggede højttaler og mikrofon. Det kan også vække eller påminde dig om aftaler med alarm eller musik.

Alle nødvendige oplysninger kan du læse på det lille OLED-display på siden. Armbåndet vibrerer tilmed, hvis det er kommet uden for mobilens rækkevidde. Det indbyggede batteri kan holde til 72 timers standby og 3 timers samtale!

Set til 550 kr. (dk.mobilefun.com)

[pt id=’2029186′ size=’large’ link=’file’]

 

Headset med bred tilslutning

Dette Yada YD-V1 Bluetooth Headset kan – ud over det, som alle andre lignende headsets også kan – nemt holdes konstant opladet, fordi den medfølgende holder både kan strømforsynes fra bilens strømstik og enhver tilgængelig USB-port.

Se også:  Amazon Fire Stick 4K [TEST]: 4K-indhold fra en stick på 10 cm

Så ligegyldigt hvor du anvender den lille letvægtsenhed på bare 7 gram, har du altid strøm til seks timers uafbrudt samtale eller 105 timers standby. Fin lydgengivelse med volumenkontrol i 10 trin.

Set til 230 kr. (dk.mobilefun.com)

[pt id=’2029187′ size=’large’ link=’file’]

 

Heavy mobil-musik

Heavy musik fra en lille, mobil enhed? Så kan du blot streame musikken fra din mobil, mp3-afspiller eller en hvilken som helst anden lydkilde til denne forstærker, der via sine kraftige, indbyggede 2-vejs højttalere med
8”-basenhed lyder både dybt og flot – med en effekt på op til 22 watt.

Bærehåndtag, indbyggede hjul og teleskophåndtag gør forstærkeren nem at komme omkring med. Ion Block Rocker har yderligere indbygget FM-radio og desuden mikrofon til karaoke. Spiller små 12 timer på en opladning af det indbyggede batteri. Vægten er blot 10 kg. Fås med både sort og hvidt kabinet.

Set til 1899 kr. (www.coolstuff.dk)

[pt id=’2029188′ size=’large’ link=’file’]

 

Lyt i badet

Musik i badet og andre våde omgivelser er med Ecorox-højttaleren så let som ingenting uanset, om musikken stammer fra en mobil, en tablet eller anden Bluetooth-enhed. Ellers kan du også tilslutte en lydkilde direkte via jackstikindgangen.

Enheden er 100 procent vandtæt, og den forseglede højttaler rummer to fuldtonehøjttalere foruden et opadvendt basgitter, der sørger for fyldig og imposant lyd. Det indbyggede lithiumbatteri holder i 10 timer og genoplades via micro-USB. Den vandtætte mikrofon lader dig føre håndfri snak fra badekarret.

Set til 130 dollar (www.amazon.com)

[pt id=’2029189′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Alphageek
Amazon
coolstuff
iPhone gadget
Mobilefun
Wahoo Fitness

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S