Home » Internet » OiSTER lancerer billigt bredbånd via mobilnettet
OiSTER lancerer billigt bredbånd via mobilnettet

OiSTER lancerer billigt bredbånd via mobilnettet

Share

Med et nyt abonnement baseret på 4G udfordrer OiSTER de klassiske bredbåndsforbindelser på pris og fleksibilitet

Med priser helt ned til 99 kroner per måned for den mindste datapakke på 25GB, giver OiSTER startskuddet til, at danskerne for alvor forlader gammeldags ADSL-forbindelser til fordel for internet til hjemmet leveret over mobilnettet. Meget taler for en udvikling i de kommende år, som svarer til hvad der skete, da danskerne droppede fastnettelefonien for mobiltelefonien.

OiSTER skønner at kun omkring 2 procent af danske hjem i dag har bredbånd i hjemmet via mobilnetværket. Men fordelene er store ved bredbånd over mobilnettet. Der er ikke brug for teknikerbesøg, man kan være på nettet med det samme og man kan tage forbindelsen med på ferie eller i sommerhus.

Samtidig skal der ikke graves nye kabler ned, når nye teknologier øger hastigheden – så forbrugerne får glæde af alle forbedringer med det samme. Hastigheden på det mobile netværk er i de fleste tilfælde på højde med, – hvis ikke bedre end – de fleste ADSL-forbindelser. Indtil nu er det kun prisen, som har gjort en forskel.

Se også:  4G er langt fra dødt: 3 moderniserer hele netværket

“Frem for at tage stilling til hastighed, så skal man med OiSTERs bredbånd til hjemmet tage stilling til mængden af data. Det mobile netværk leverer de fleste steder mellem 15 til 35 MBit/s, hvilket er rigeligt til de fleste. Og det er langt fra alle danskerne, der streamer løs og har et meget stort dataforbrug. Alligevel betaler de ofte over 250 kroner om måneden for en ADSL-forbindelse. Vi tilbyder dem nu en langt billigere løsning, der for mange endda vil have højere hastighed,” siger Simon S. Andersen, chef for OiSTER.

OiSTERs bredbånd til hjemmet kommer i tre pakker: Small med 25GB data inkluderet til 119 kr. Medium med 50GB data til 169 kr. Og Large med 120GB data 199 kr. Eksisterende OiSTER-kunder får desuden 20 kr. rabat, hvorved priserne når ned på hhv. 99 kr., 149 kr. og 169 kr.

Se også:  Stor prisstigning på vej til 2,5 millioner danskere

Alle abonnementer leveres med en trådløs router til 99 kr. og oprettelse er gratis. Bredbånd til hjemmet vil være til salg fra tirsdag den 23. juni 2015.
Hastigheden på det mobile netværk kan være afhængig af faktorer som afstand til mast og fysiske blokeringer. OiSTER anbefaler derfor, at man tjekker hastigheden på sit mobile netværk, der hvor man bor, inden man beslutter sig for at erstatte sin ADSL-forbindelse. Der findes flere apps til mobilen, hvor man kan tjekke hastigheden på sit mobile netværk.


TAGS
4G
bredbånd
Oister

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S