Home » Mobiltelefon » Billig firmatelefoni uden binding
Billig firmatelefoni uden binding

Billig firmatelefoni uden binding

Share

Priserne starter på 80 kroner for OiSTERs nye abonnementer, som kan opsiges når som helst og bygger på onlinebaseret selvbetjening

OiSTER har gjort sig bemærket med billige abonnementer til private, men nu vil de også tilbyde de danske firmaer attraktive priser på telefoni. I virkeligheden har de hele tiden gjort dette, men nu har erhvervsdelen fået sit helt eget univers, og der er skabt abonnementer direkte rettet mod virksomhederne.

”Vi har længe solgt telefoni til CVR-numre, men vi tror på, at der findes en hel del flere virksomheder derude, som godt kunne være interesserede i vores model. Derfor vælger vi nu at skilte mere direkte med vores erhvervstilbud og kalder det OiSTER Biz. Vi er først og fremmest bedst til prisen, og så tilbyder vi en mulighed for selvbetjening, som er attraktiv for mange mindre virksomheder,” fortæller Jesper Bennike, som er direktør for OiSTER. Og han forklarer fortsat:

Se også:  Denne mobil har bedst antennekvalitet

”Mange mindre virksomheder indkøber som private, og vil bare gerne bestille selv i stedet for at bruge tid på at ringe i dagtimerne og sende tilbud frem og tilbage. De fleste erhvervsforretninger er i dag opsat til at kunne tiltrække alle størrelser af virksomheder og tilbyder meget avancerede løsninger med lange bindingsperioder. Her taber de ofte de mindste på gulvet. Og det er dem, som vi nu går efter med en mere simpel pakke til en skarp pris.”

Baseret på selvbetjening

Abonnementerne er helt uden binding og koster fra fra 80 kroner moms om måneden (ex. moms). Til den pris får kunderne fri tale og sms/mms samt 20 GB data. Vil man have 60 GB koster det 100 kr. ex moms om måneden, og fri data koster 120 kr. ex moms. Alle abonnementer inkluderer 4G data, samlerabat, WiFi-opkald, og adgang til fordelsklubben OiSTER+.

Se også:  Fup-opkald kostede 1700 kroner - pas på hvem du ringer tilbage til

”Vi kan tilbyde nogle rigtig skarpe priser, fordi vi er et 100% online teleselskab uden fysiske butikker og lange åbningstider i kundeservice. Til gengæld har vi en rigtig god og nem selvbetjening, hvor kunderne som oftest finder svar og løsninger selv,” fortæller Jesper Bennike.

OiSTER benytter teleselskabet 3’s mobilnetværk, som primo 2019 dækker 98 procent af befolkningen med 4G.

Se mere på https://www.oister.dk/erhverv.


TAGS
Oister
telefoni

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S