Office 365 – meget mere end en kontorpakke

Office 365 – meget mere end en kontorpakke

Share

Med den seneste version af Office 365 Business Premium satser Microsoft benhårdt på at tilbyde mindre og mellemstore virksomheder et smart og intelligent workflow

Der var engang, hvor open source var meget mere hype, end det tilsyneladende er nu. I hvert fald når vi taler tekstbehandling, regneark og e-mail.

Faktisk var der en hel lille protestbevægelse mod softwaregiganten Microsoft, som man især i den offentlige sektor – og sågar i visse kredse på Christiansborg – mente spillede en alt for dominerende rolle inden for kontorløsninger. Når man nu kunne bruge en gratis løsning som f.eks. Open Office, hvorfor i alverden skulle man så betale for licenser til Microsoft?

Se også:  Ny persondataforordning medfører øget risiko for hackerangreb

Det var et spørgsmål, man dengang med megen rette kunne stille, for man kunne helt klart sammenligne de to løsninger og hakke flueben af ud for de funktioner, de hver især rummede.

Open Office var et oplagt alternativ, men i dag er den tid for længst slut og rollen som seriøs konkurrent til Microsoft Office udspillet – med mindre man stadig rummer en lille rest af en nørdet protestbevægelse i sit bankende it-hjerte.

1 2 3 4 5 6 7 8Næste

Del denne