Home » Betalingssoftware » Office 2016 lanceret i dag
Office 2016 lanceret i dag

Office 2016 lanceret i dag

Share

Den nyeste version af Microsofts programpakke Office 2016 lanceres over
hele verden i dag. Nyheden blev præsenteret i København i formiddag.

Du skal ikke forvente de helst store design-ændringer. Microsoft har i stedet lagt kræfterne i at give Office en række nye værktøjer, der passer med den måde, man i dag arbejder sammen på i grupper, i projekter og på mobile platforme, forklarede selskabets repræsentanter på dagens pressemøde.

”Den måde, mennesker arbejder på, har forandret sig dramatisk, og det er årsagen til, at Microsoft fokuserer på at genopfinde produktivitets- og forretningsprocesser i en verden, hvor mobiliteten og skyen kommer først,” forklarer Microsofts topdirektør Sarya Nadella i en pressemeddelelse i forbindelse med lanceringen.

Eksempelvis er det gjort nemt at arbejde sammen på de samme dokumenter i Word, PowerPoint og OneNote. I Word kan du endda skrive og redigere en tekst og give dine medstuderende, kolleger eller venner mulighed for at følge ændringerne løbende. Det kræver blot, at dokumentet ligger online i for eksempel OneDrive. Google Drev har dog tilbudt denne funktion i nogle år.

Se også:  Microsoft lancerer støjreducerende hovedtelefoner til fornuftig pris

Du kan også i Outlook 2016 oprette grupper, hvor du kan følge gruppemedlemmernes arbejde, se mails, organisere dokumenter osv. Disse Office 365-grupper er nu en integreret del af Outlook også i desktopversionerne af Office.

Desuden kan du ikke blot vedhæfte en fil, men også vælge i stedet at vedhæfte et link til en fil. På den måde kan du sikre, at modtagerne af filen altid ser den senest opdaterede version af dokumentet.

For mange pc-brugere er mailboksen et uoverskueligt virvar af meddelelser, hvoraf en hel del er ligegyldige eller mindre vigtige. I 2016-versionen kan du få Outlook til automatisk at flytte lav-prioriteret mail over i en særlig mappe, så du får en renere og mere vedkommende indbakke.

Se også:  Stort sikkerhedshul i Office - sådan lapper du det

Smart er det også, at du nu ser en liste over de seneste anvendte dokumenter, når du skal vedhæfte en fil. Tit er det jo netop det seneste dokument, du har arbejdet på, som skal vedhæftes. Det speeder processen lidt op.

Nyheden byder på en række andre, mindre ændringer. Du kan se en komplet liste over nyhederne i Office 2016 her.

Office 2016 kræver Windows 7 eller nyere Windows-styresystem.


TAGS
kontorpakke
Microsoft
Office

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S