Home » Transport » Obi-Wan Kenobi skal sælge elektrisk folkevognsrugbrød – se reklamefilmen her
Obi-Wan Kenobi skal sælge elektrisk folkevognsrugbrød – se reklamefilmen her

Obi-Wan Kenobi skal sælge elektrisk folkevognsrugbrød – se reklamefilmen her

Share

Den velkendte Jedi-ridder bijobber som bilsælger. “Obi-Wan Kenobi”, som får sin egen serie på Disney+ i dag, bliver del af kampagnen for Volkswagens elektrisk folkevognsrugbrød, ID.Buzz

Volkswagen lancerer en salgskampagne for den nye ID. Buzz i forbindelse med den helt nye “Obi-Wan Kenobi”-serie, som har premiere på Disney+ i dag.

Kampagnen skydes i gang med en tv-reklame produceret i samarbejde med Lucasfilm og Industrial Light & Magic, hvor ID. Buzz og velkendte Star Wars-karakterer, herunder skuespilleren Ewan McGregor, optræder.

“Denne i særklasse innovative kampagne, og spektakulært kreativt produceret af Lucasfilm og ILM, er den perfekte måde at fejre udgivelsen af “Obi-Wan Kenobi” på Disney+, sagde Lylle Breier, SVP Global Marketing Partnerships hos Walt Disney Studios. “Vi kan næsten ikke vente med at dele det med fans over hele verden.”

Se også:  Segway Ninebot KickScooter Max [TEST]: Luksus-løbehjul med høj sikkerhed

360-kampagnen vil køre på tværs af flere markeder med tilpasset indhold på tværs af tv og digitale kanaler sammen med billboard-reklamer og indhold på sociale medier.

Ewan McGregor bliver brandambassadør

Når Ewan McGregor igen indtager hovedrollen i denne serie, bliver han også Volkswagens nyeste mærkeambassadør. Ewan er en entusiastisk Volkswagen-fan og har sin egen veteranbilsamling; “Jeg har været Volkswagen-entusiast hele mit liv. Siden jeg havde min første Volkswagen, da jeg var 16 år gammel. Og jeg har samlet på dem lige siden.” Ewan McGregor har allerede deltaget aktivt i verdenspremieren på ID. Buzz i marts måned: “ID. Buzz har masser af karakter. Det er usædvanligt for en ny bil, og det får mig til at smile. Jeg synes, det er en rigtig glad bil.”

Danske priser på VW ID.Buzz afsløret: Det elektriske folkevognsrugbrød er overraskende billigt

Ny positionering

Volkswagen-mærket har siden 2016 gennemgået en omfattende omstilling. Som en del af denne omstilling blev et nyt logo og mærkedesign introduceret, og mærket lancerede en strategi, der fokuserede på elektrisk mobilitet. Volkswagen benytter også nye tilgange i sine markedsføringsaktiviteter – herunder et vidtrækkende engagement i fodbold, globalt brandet underholdning, aktiviteter på nye globale mærkeplatforme såsom den amerikanske South by Southwest-festival i Austin i marts 2022.

Se også:  Ny type lynoplader gør det nemt at etablere hurtig strøm til elbiler

TAGS
elbil
elektriske transportmidler
id.buzz
volkswagen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S