NZXT Kraken X52 [TEST]: Dyr, men alle pengene værd

NZXT Kraken X52 [TEST]: Dyr, men alle pengene værd

Share

NZXT Kraken X52 er den dyreste køler i vores test, og derfor var vores forventninger meget store. Heldigvis retfærdiggør den i høj grad prisen.

Toppen af cpu-blokken giver med et stykke spejlplastik og raffineret belysning en illusion af dybde, idet lyskransen rundt om dens ydre synes at fortsætte længere ind i blokken.

Mindre imponerende er det mylder af kabler, der skal til for at få denne enhed tilsluttet. Den kræver en speciel forbindelse fra blokken til USB-headeren plus en SATA-strømtilslutning. Men slutresultatet er en køler, som man kan styre med NZXT’s fortræffelige software, der omfatter forskellige ventilatorindstillinger og mulighed for at skræddersy profilerne. Stille- og standardtilstandene fik ventilatorerne til at rotere meget langsomt, og derfor brillerede køleren ikke, når det gjaldt køling, men det betød, at den var blandt de mest tyste – om end forskellen ikke var stor.

Se også:  Byg selv: Et sandt kabinetspørgsmål

Når det gælder ydelse, er den i orden – skru op for ventilatorerne, og den kommer på linje med de andre 240 mm-kølere i testen. Denne kølers tiltrækningskraft består primært i de raffinerede (men strengt taget inderligt overflødige) “endeløst spejl”-virkninger.

NZXT Kraken X52

Sammenfatning

Pris: 1200 kr.
Køler- og ventilatordimensioner (mm): 275 x 123 x 55
Kølermateriale: Aluminium
Ventilatorer: 2 x 120 mm

4
Del denne