Home » Underholdning » Fix selv Windows 10
Fix selv Windows 10

Fix selv Windows 10

Share

Alle, der bruger Windows, kender til problemer og småirritationer. I det nye nummer af Alt om DATA, der er på gaden fra i dag, giver vi dig en guide til de 10 mest almindelige problemer i Windows 10… og meget mere indhold.

Uanset om du bruger Windows 10 på arbejdet, studiet eller derhjemme, er det uundgåeligt at løbe ind i problemer, og vil du i krig med problemer selv, så får du i den nye udgave af Alt om DATA nr. 1 2019 en stor guide til at ordne de mest almindelige problemer. Vi viser også, hvordan du kan deaktivere Windows Update samt flere andre tips.

NAS til ethvert budget

En NAS kan skabe mange muligheder i hjemmet eller virksomheden, uanset om du bruger den til datalagring, dine sikkerhedskopier, billedbibliotek, streaming af højopløst lyd og video mm. Vi har derfor samlet 4 NAS til privat og erhverv i forskellige prisklasse til en gruppetest samt giver dig tips til håndtering af NAS.

Se også:  Guide: Byg din egen NAS

Derudover byder bladet på et væld af test af tablets, smartphones, smart-ure til de små samt spændende artikler om alt fra overvågning, open source-software hos danske filmproducenter til fremtiden for computeren.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 17/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 59 kroner.

Se også:  Du kan stadig opgradere til Windows 10 gratis


TAGS
Alt om DATA
nas
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S