Home » Kamera » Nyt super kamera til eliten
Nyt super kamera til eliten

Nyt super kamera til eliten

Share

Professionelt og lynhurtigt. Det sammenfatter nogenlunde det, som Canons nye Eos 1D Mark IV DSLR-kamera handler om.

Det er lavet til at kunne opsnappe alt på sin store billedsensor lynhurtigt. Det er et højtydende kamera til sportsfotografen eller andre, der har brug for meget høj hastighed kombineret med en kvalitet, der er på studieniveau.

Således er opløsningen 16,1 megapixel i det såkaldte APS-format, og her kan du tage op til 10 billeder i sekundet.

For at kameraet skal kunne nå at fokusere, benyttes hele to Digic 4 processorer og et nyt 45-punkts autofokussystem med 39 såkaldte krydssensorer, som giver et bedre og bredere udvalg af præcise fokusområder.

Det betyder i praksis, at uanset hastighed så skal kameraet i de fleste tilfælde nok finde et punkt at stille skarpt på.

Kameraet er det hurtigste i Canons serie med så høj opløsning, og samtidig har det et meget bredt ISO-spekter. Med andre ord kan det tage billeder under meget ringe lysforhold og stadig opnå et godt resultat.

[pt id=’2005598′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Ingen vippeskærm men et meget overskueligt design så du hurtigt kan betjene kameraet. Skærmen har til gengæld ekstra høj opløsning.”‘]

Ingen vippeskærm men et meget overskueligt design, så du hurtigt kan betjene kameraet. Skærmen har til gengæld ekstra høj opløsning.

Udviklet med fotografer

Professionelle fotografer er som andre ”håndværkere” kritiske med deres værktøj, og Canon har derfor haft mange fotografer med på råd. Mr. Shinbori, som er Senior General Manager ved Canons udviklingscenter i USA, forklarer:

Se også:  Vildt billige Canon-printere til hjemmekontoret

”Under hele udviklingen af kameraet har vi nøje studeret feedback fra professionelle fotografer og udviklet et kamera, som opfylder deres specifikke behov”.

Autofokusområdet er et punkt, der har været særlig fokus på – ja, undskyld ordvalget. Og det førnævnte 45-punkts autofokussystem fungerer, så du skulle være sikret pletskud, uanset om motivet står stille eller er i bevægelse.

AF-punkterne er med andre ord meget følsomme, og de arbejder lige så meget i billedrammen som i centrum.
ISO-området er som nævnt stort, og du kan køre fra 100 til 12.800 ISO, og skulle du i en snæver vending have brug for et bredere område, kan du også vælge fra 50 til 102.400 ISO!

[pt id=’2005599′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Hurtig og med kanon høj opløsning. Det nye Canon DSLR til eliteforografen har hus i magnesium og hele 76 gummipakninger sørger for at holde vand og støv ude.”‘]

Hurtig og med kanon høj opløsning. Det nye Canon DSLR til eliteforografen har hus i magnesium, og hele 76 gummipakninger sørger for at holde vand og støv ude.

Det er den hidtil højeste ISO-værdi i et spejlrefleks-kamera og vidner om en CMOS-sensor og tilhørende kredsløb, som er ekstremt støjsvage.

Se også:  Sandberg USB Webcam Pro+ 4K [TEST]: Næsten 4K til FHD-pris

Selvom en professionel fotograf næsten altid benytter den analoge søger, så er der selvfølgelig også LCD-display, og dette har hele 920.000 pixel opløsning. Eller omtrent det dobbelte af det de fleste kameraer kan byde på.

Kameraet er desuden robust opbygget i magnesiumhus, og der er hele 76 gummiforseglinger rundt om knapper og dæksler. Så det er både støv- og vandbestandigt.

Prisen for denne perle, som kan tage op til 121 billeder i jpeg-format i én billedserie, er 41.599 kroner. Hertil skal du lægge en pæn sjat oveni til et par gode objektiver, der kan udnytte kameraets potentiale!


TAGS
Canon
Kamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S