Home » Betalingssoftware » Nyt Photoshop og andre kreative værktøjer
Nyt Photoshop og andre kreative værktøjer

Nyt Photoshop og andre kreative værktøjer

Share

Adobe er klar med Creative Suite 5, som giver forbedrede værktøjer til billedbehandling og multimediearbejde

Adobes CS-pakke er standard i mediebranchen og findes hos utallige kreative virksomheder verden over. Nu er producenten klar med en ny pakke, der giver forbedrede værktøjer til billedbehandling, videoredigering, layout, webdesign og meget mere.

Creative Suite 5 fokuserer på interaktivitet, ydelse og på at opnå den størst mulige effekt gennem digitalt indhold og kampagner på tværs af alle medier og enheder. Ifølge producenten får udviklere og designere betydelige forbedringer, som gør deres daglige workflow mere effektivt.

Over 250 nye features er tilføjet i Adobe Creative Suite 5 Master Collection. Arbejdet med at skabe og redigere billeder har eksempelvis fået et løft i Photoshop CS5 med ’Juster kant’-teknologien, som forbedrer markering af konturer og sparer tid ved fritlægning samt ’Indholdsbevidst udfyldning’, der gør det muligt at fjerne et element i et billede og straks erstatte de slettede pixels på en diskret måde.

Se også:  Her er et program du kan bruge til at skabe et metaverse

Adobe Illustrator CS5 indeholder nye pensler, så brugere kan lave naturlige penselstrøg af forskellig bredde og med præcis justering af bredden i hvert punkt af penselstrøget, mens InDesign CS5 er udstyret med nye interaktive dokumenter og forbedret understøttelse af læsere med forskellige slags digitale enheder.

Som et nyt medlem i Creative Suite-familien introduceres Adobe Flash® Catalyst™, der giver nye muligheder for at skabe interaktivt indhold uden at skulle skrive kode og som forbedrer samarbejdsprocessen mellem designer og udvikler.

I spidsen af den nye produktserie står Adobe Creative Suite 5 Master Collection, som i en samlet pakke indeholder alle Adobes Creative Suite programmer – Photoshop® CS5, Illustrator® CS5, InDesign® CS5, Flash Catalyst CS5, Flash CS5 Professional, Dreamweaver® CS5, Adobe® Premiere® Pro CS5 og After Effects® CS5.

Se også:  Unge dropper traditionel karriere – vil hellere være kreative og selvstændige

Programmerne er også tilgængelige separat og i en af de fem Creative Suite-udgaver, som foruden Creative Suite 5 Master Collection inkluderer Creative Suite 5 Design Premium, Creative Suite 5 Web Premium, Creative Suite 5 Production Premium og Creative Suite 5 Design Standard.

Alle produkter i Adobe Creative Suite 5-familien skulle klar til levering i en engelsk version i løbet af den næste måned. Priserne forventes at være 2899 euro for Master Collection CS5, 1799 euro for CS5 Web Premium og 1899 euro for CS5 Production Premium. Opgraderinger fra tidligere versioner og volumelicenser kan købes til lavere priser.

Visse produkter og produktpakninger vil også udkomme på dansk, deriblandt Photoshop og Photoshop Extended, Illustrator, InDesign og Design Standard-pakken.


TAGS
adobe
Creative Suite
CS
InDesign
photoshop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S