Home » AOD Pro » Nyt whiteboard til mødelokaler skal løse et udbredt problem
Nyt whiteboard til mødelokaler skal løse et udbredt problem

Nyt whiteboard til mødelokaler skal løse et udbredt problem

Share

Dette whiteboard til mødelokaler skal ifølge producenten løse udfordringen med at integrere ikke-digitalt indhold som tavler eller post-its i virtuelle møder

Et nyt whiteboard, Logitech Scribe, har ifølge producenten en særlig mission. Det skal løse en udfordring.

“Vi har arbejdet intenst mod at levere lyd og video i høj kvalitet til både mødelokaler og fjernskriveborde, men der har været et hul, når det gælder at integrere ikke-digitalt indhold som tavler, whiteboards eller post-its i virtuelle møder”, siger Scott Wharton, som er general manager og vice president for Logitech Video Collaboration.

“Logitech Scribe fungerer, fordi det drager fordel af, at folk allerede ved, hvordan man gør: Tag en tusch og tegn på et whiteboard. Nu kan vi løfte ikke-digitalt samarbejdsindhold, så alle kan se det i høj kvalitet, samtidig med at det er ekstremt nemt at bruge og dele, takket være kompatibiliteten med populære cloud-tjenester som Teams og Zoom,” forklarer han.

Se også:  Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder

Scribe er ifølge Logitech oplagt til både mødelokaler og klasselokaler. Her kan det gøre brainstorm, undervisning og teammøder lige tilgængelige for alle deltagere – både dem, der deltager virtuelt, og dem, der er med fysisk.

Del indholdet med tryk på en knap

De fysiske mødedeltagere kan dele tavlens indhold under videomøder ved at trykke på den trådløse knap, som følger med Scribe, eller på en kontrolskærm i møderummet, for eksempel Logitech Tap touch controller.

Den trådløse knap fungerer i øjeblikket med Zoom Rooms, og integrationen med Teams Rooms kommer senere på året. Scribe fungerer også som et USB-kamera med stort set alle videokonferencetjenester, hvilket betyder, at det også vil kunne bruges i – foruden mødelokaler og klasseværelser – på hjemmekontorer som rent USB-kamera. Det kræver blot, at det tilsluttes en pc.

Se også:  Zoom eller Google Meet [TEST]: Hvilken mødetjeneste er bedst?
Kunstig intelligens

Ved hjælp af kunstig intelligens kan Scribe gøre den, der skriver på skærmen gennemsigtig, så fjernbrugere kan se tavlen, uden der står noget i vejen. Derudover kan den kunstige intelligens automatisk forbedre markørens farve, så indholdet er letlæseligt.

Scribe kan opdage andet ikke-digitalt indhold som eksempelvis Post-its, der er populære til brainstorming.

Integreres på væggen

Med et vægmonteret design og gennemtænkt kabeladministration smelter Scribe ifølge Logitech elegant ind i ethvert moderne kontor eller klasselokale.

Scribe leveres derudover med en trådløs deleknap, monteringskomponenter, strømforsyning og kategorikabler til skalerbart brug.

Det nye Logitech Scribe koster 9999 kroner inkl. moms.


TAGS
møder
Onlinemøder
whiteboard

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S