Nyt trådløst alt-i-et-musiksystem fra B&O

Nyt trådløst alt-i-et-musiksystem fra B&O

Share

BeoSound 35 integrerer musiktjenester, internet-radio i det nye femkantede musikanlæg BeoSound 35.

Bang & Olufsen var også forbi CES-messen i Las Vegas i sidste uge. Her kunne de afsløre de afsløre det nye alt-i-et-musiksystem, BeoSound 35. En harmonisk og velafbalanceret lydprofil skal sikre god og fyldig lyd i hele rummet, som spreder sig ud i hele rummet i en 180-graders vinkel fra højttaleren. Højttalerens femkantede form sikrer optimal lyd, uanset om den bliver placeret på et bord eller monteret på væggen i den foretrukne højde og vinkel.

Designeren bag BeoSound 35 har bestræbt sig på at give dette eksklusive musiksystem et så let visuelt udtryk som muligt. Dette er opnået ved at gøre musiksystemet lidt slankere i enderne – en designløsning, som den akustiske konstruktion banede vejen for, da de små diskantenheder er anbragt i enderne. Højttaleren er større på midten, hvor basenhederne er placeret. BeoSound 35 er dermed et godt eksempel på, at form følger funktion.

Se også:  Intelligent mini-højttaler fra B&O

Integreret streaming

BeoSound 35 fungerer som et selvstændigt musiksystem med integreret adgang til TuneIn-radiostationer, Spotify og Deezer, eller hvor musikken ellers kommer fra.

Del denne