Nyt til hjemmet

Nyt til hjemmet

Share

Endnu flere lækkerier til dig og din bolig

God musik fra velklingende højttalere, lækre flad-tv og smarte laptops får nu følgeskab af en helt ny produkt-kategori i FONA. Nu er dørene nemlig åbnet for et væld af spændende nye hjemmegadgets, så du får endnu flere muligheder for at forkæle dig og dit hjem.

Fra efteråret 2015 kan du dykke ned i et nyt sortiment af små hvidevarer. Både i butikkerne rundt om i landet samt på FONAs hjemmeside www.fona.dk, kan du nu finde alt fra smarte barbermaskiner og andre skønhedsprodukter til kapselkaffemaskiner, blendere til smoothies og shakes, brødristere og mange andre spændende ting.

Hent eller send
Hvis du i ro og mag vil udvælge dine produkter online, så kan du reservere f.eks. din nye kaffemaskine – eller flad-tv, på www.fona.dk og senere afhente den i din nær-meste FONA-butik, når det passer dig og undgå køen på posthuset. Du kan naturligvis også få varen sendt hjem til døren med Post Danmark. Der er gratis levering ved køb over 500 kr.

Se også:  Test: Philips BDM3490UC

Magic Bullet
10 sekunder er nok
Magic Bullet er en smart og alsidig lille blender, der er nem at få plads til i dit køkken, og som sparer dig masser af tid på at hakke og mikse. På blot 10 sekunder eller mindre får du skåret, hakket eller mikset dine grøntsager eller frugt og kan straks bruge dem i din mad. Den er kraftig nok til at male kaffebønner, blende en smoothie eller juice og kan i det hele taget gøre det lidt nemmere at trylle lækre retter frem i en fart.
Fakta
Produkttype: Blender

QM01_hjemmet01

Oral-B Elektriske Tandbørste PRO750PINK
Kærlighed til tænderne
Oral-B Pro750-eltandbørste kan hjælpe dig med at få tænderne i topform. Der er indbygget timer i eltandbørsten, der sørger for, at du bruger de anbefalede 2 minutter på at børste dine tænder, og et trykkontrolsystem advarer dig desuden, hvis du børster for hårdt med tandbørsten. Vinklede hår på tandbørsten sørger for ekstra grundig rengøring, som skulle hjælpe med at fjerne mere plak. Tandbørsten er trådløs, og der medfølger en oplader, så den altid er klar til brug samt et rejseetui.
Fakta
Produkttype: El-tandbørste

Se også:  Billig dims gør dit gamle anlæg trådløst

QM01_hjemmet02

Sodastream Play Hvid S1013201774
Barndommens sodavand
Vil du genoplive barndommens sodastream-glæder og altid kunne lave frisk og lækker sodavand i lige den smag, du ønsker, så er Sodastream bedre end nogensinde. Med et opdateret og flot design samt miljøvenlig brug, får du et væld af sodavandsvarianter herunder danskvand at vælge imellem, der med garanti vil glæde hele familien. På blot 30 sekunder har du den sodavand, du har lyst til.
Fakta
Produkttype: Sodavandsmaskine

QM01_hjemmet03

Del denne