Home » AOD Pro » Nyt Teams-design skal sikre mere nærværende videomøder
Nyt Teams-design skal sikre mere nærværende videomøder

Nyt Teams-design skal sikre mere nærværende videomøder

Share

Microsoft har netop løftet sløret for Front Row – et nyt mødelayout i Microsoft Teams Rooms, der gør interaktion mere naturlig og giver de fysiske tilstedeværende en stærkere følelse af forbindelse til de eksterne deltagere

Det er få, der ikke har stiftet bekendtskab med Teams under nedlukningen. Microsofts app, som samler møder, chat, opkald, samarbejde og automatisering af forretningsprocesesser har været kommunikationskanalen for mange arbejdspladser.

Det har sat udviklingsmaskineriet i gang hos Microsoft, som har bestræbt sig på at skabe mere naturlige og engagerende mødeoplevelser, flere muligheder for at gøre onlinepræsentationer virkningsfulde og gennemslagskraftige samt gøre det muligt at skabe forbindelser med andre både inden for og uden for organisationen.

Netop her til eftermiddag har Microsoft således annonceret et væld af nye features i Teams, Teams Rooms og Viva – alle designet til at ruste medarbejdere til hybridarbejde.

Se også:  Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11
Nærværende videomøder

På dagsordenen var blandt andet forbedringer i Teams-møder og Microsoft Teams Rooms, bygget til at skabe engagerende oplevelser for deltagerne.

I løbet af i år udrulles Front row i Teams Rooms – et layout, der gør interaktion mere naturlig, og som giver de fysisk tilstedeværende en stærkere forbindelse til de eksterne deltagere.  Videogalleriet er flyttet til bunden af skærmen, så eksterne deltagere er ansigt-til-ansigt med dem, der befinder sig i rummet.

For at sikre, at alle forbliver engagerede undervejs, er der langs kanten af skærmen placeret møderelevante elementer såsom agenda, opgaver og noter. Mødechatten er desuden synlig for dem, der befinder sig i rummet, så de kan se og svare på de kommentarer, der kommer ind viachatten.

Se også:  Nu kommer Windows 11: De første detaljer afsløret ...
Mere virkelighedstro

For at maksimere inddragelsen og hjælpe eksterne deltagere til at etablere deres tilstedeværelse i rummet vil Teams Rooms gøre brug af nye videolayouts, der fordeler videogalleriet ud på flere displays, når der ikke bliver delt indhold.

Det betyder, at eksterne deltagere vil frem tone større og dermed mere virkelighedstro. Denne sommer kommer flere skrivebordsfunktioner til Teams Rooms for at skabe mere opmærksomhed på de eksterne mødedeltagere. Disse funktioner inkluderer live-reaktioner, spotlight og muligheden for at fastgøre flere video-streams (kommer til efteråret) og chatbobler, når man anvender det klassiske videogrid-layout.

Se AODs interview med Microsoft om det nye Teams her.


TAGS
Microsoft
microsoft teams
teams
videomøder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S