Home » Printer » Nyt system til mobilprint
Nyt system til mobilprint

Nyt system til mobilprint

Share

Canon uniFLOW v5.1 er verdens første komplette softwareplatform, der håndterer print som dokumentscanning via mobile enheder, såsom smartphones og tablets

»Helt friske undersøgelser fra blandt andre analysefirmaet IDC viser, at mere end halvdelen af de medarbejdere i en virksomhed, der ønsker det, rent faktisk ikke kan printe fra for eksempel deres smartphone. Med uniFLOW version 5.1 kan vi nu tilbyde denne mulighed, hvilket gør hverdagen væsentlig mere fleksibel. Brugerne kan altså sende et printjob direkte til en uniFLOW-kompatibel printer, lige så let som de kender det fra pc’en uden først at skulle downloade nye applikationer eller drivere,« siger produktchef Bjarne Tönshoff fra Canon Danmark.

Men uniFLOW 5.1 tilbyder også to andre måder, hvorpå der kan foretages mobilprint. Det kan således også ske via e-mail, webbrowser eller for laptop-brugere NT-wares printerdriver, og der er support for mere end 300 filformater, inklusive pdf og Microsoft Office, hvilket betyder, at også vedhæftede dokumentfiler kan printes. Og igen – der kræves ingen ekstra drivere, hvilket som nævnt betyder, at også gæster eller freelancemedarbejdere i en virksomhed eller organisation har helt de samme muligheder for at printe som de fastansatte.

Se også:  Nu er Canon også ramt af kæmpe ransomware-angreb - flere services nede

»Brugerne kan selvfølgelig også downloade dokumenter fra GoogleDocs, SharePoint Online eller enhver ftp-server med henblik på print. Dermed er uniFLOW 5.1 væsentligt mere fleksibel end andre mobile printløsninger på markedet. Det er nemlig en platform, der tilbyder meget mere end blot det at printe – det er en platform, der både tilbyder samme sikkerhed som i virksomhedens eksisterende net og ligeledes giver brugerne mulighed for at benytte samme muligheder for færdiggørelse, for eksempel hæftning og falsning, som normalt,« siger Bjarne Tönshoff videre.

uniFLOW 5.1 gør det muligt at sikre printjob, sendt fra den mobile enhed, med samme adgangsbeskyttelse i form af for eksempel pinkode, som hvis dokumentet var sendt til print via virksomhedens eksisterende netværk. Det er muligt uanset printermodel eller type og gør det enkelt for den it-ansvarlige at monitorere og styre, hvem der rent faktisk har adgang til funktioner som for eksempel scanning til e-mail. Ligeledes er det enkelt at få et overblik over printomkostningerne og administrere, hvem der for eksempel må printe i farve eller definere det maksimale antal print på en given konto.

Se også:  Vanvittigt billige superteleobjektiver fra Canon - 800mm til 8.149 kroner


TAGS
Canon
Mobilprint
Uniflow

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S