Home » AOD Pro » Nyt og smart modulsystem gør det nemmere for fotografer at optage på ssd
Nyt og smart modulsystem gør det nemmere for fotografer at optage på ssd

Nyt og smart modulsystem gør det nemmere for fotografer at optage på ssd

Share

Her er en helt ny måde at håndtere ssd-lagring på. Drev med den ønskede kapacitet skydes ind i en transportbeholder, der kan tages med overalt, og som kan tilsluttes direkte til for eksempel et kamera

Hvis du er professionel fotograf eller i det hele taget har brug for at lagre store mængder data i en fart, når du er ude på opgaver, kender du besværet med at skulle slæbe flere, mere eller mindre store harddiske med. Kan det ikke gøres på en anden måde? Sådan har SanDisk tænkt, og resultatet er blevet SanDisk Professional Pro-Blade Modular SSD Ecosystem.

Bag det lange navn gemmer der sig et par beholdere eller stationer, som kan rumme de moderne, slanke ssd-drev af NMVe-typen. En af beholderne er et transportabelt sleeve, hvor du kan skyde et NVMe-drev med hvilken som kapacitet ind. Dette sleeve er udstyret med en USB-C-port, så du kan koble det til for eksempel et kamera.

Se også:  WD Black P50 [TEST]: Nådesløs data-kværn til gameren

Ssd’erne hedder Pro-Blade SSD Mag og fås i kapaciteterne 1 TB, 2 TB og 4 TB og forventes sendt på markedet her i juni. Danske priser er endnu ikke opgivet.

Sleevet Pro-Blade Transport fås uden (0 TB) eller med ssd-drev (1 TB, 2 TB og 4 TB) og forventes ligeledes leveret i denne måned. Heller ikke her er danske priser endnu opgivet.

Også til stationært brug

I det nye økosystem kommer også Pro-Blade Station desktop SSD, som er et desktop-system optimeret til professionelle, der ønsker en hurtig måde at indlæse, kopiere og redigere optagelser på, når de ikke er ude på opgaver. Her kan man indlæse fire ssd’er samtidig. Den stationære station bruger en Thunderbolt 3-grænseflade (40 Gbps). Dette produkt lanceres senere i år i USA, men i første omgang ikke i Danmark.

Se også:  Verbatim Executive Fingerprint Secure SSD [TEST]: Lås filerne med fingeraftryk

SanDisk Professional er ejet af lagringsspecialisten Western Digital, og SanDisk Professional Pro-Blade Modular SSD Ecosystem blev præsenteret for nylig på selskabets event What’s Next Western Digital.


TAGS
foto
fotograf
harddisk
SSD
SSD-drev

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S