Home » smart watch » Hold styr på båden og på dit eget helbred med nyt smart sejlerur
Hold styr på båden og på dit eget helbred med nyt smart sejlerur

Hold styr på båden og på dit eget helbred med nyt smart sejlerur

Share

Du har ekstra kontrol over sejladsen med ny urserie for sejlere. Garmin quatix 7 giver dig samtidig overblik over din krops tilstand. Så er du vist klar til sommerens togter

Hvis du er sejler, skal du selvfølgelig have et maritimt smartwatch til sommerens ture på vandet – og måske endda et ur, som også tjekker dit helbred.

Her kommer Garmins nye quatix 7-serie ind i billedet (med lille ”q” – ikke en slagfejl). I forhold til den tidligere serie er der adskillige nye sejlsportsfunktioner herunder kontrol med multifunktionsskærm (MFD), advarsler om ankertræk og mere, forklarer Garmin.

De nye ure i serien kan også bryste sig af nye touchscreen-visningsmuligheder. Men der er stadig fem fysiske knapper på urene, så man kan selv vælge, om man er den ”moderne” eller den ”traditionelle”, når det handler om at betjene smarte ure.

Tre nye modeller

Der er tre modeller – quatix 7, quatix 7 Sapphire og quatix 7X Solar.

Sapphire-modellerne har en Amoled-skærm, der altid er tændt, og som sikrer skarpere farver, større klarhed og højere lysstyrke uden at dræne batteriet, forklarer producenten.

Se også:  Apple klar med hårdført ur til sport og eventyr: Her er Apple Watch Ultra

“Med flere nye og innovative marinefunktioner kan kunderne styre deres MFD fra hvilket som helst sted på båden og endda få besked om vigtige vejr- og tidevandsoplysninger, der kan påvirke deres navigation. Derudover indeholder quatix 7-serien avancerede smarte funktioner og en utrolig holdbar batterilevetid, som ikke kan findes i noget andet sejlerur,” siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

Integreret med skib og plotter

Både sejlere og fiskere vil sætte pris på integration med Garmin-kortplottere og anden søfartselektronik. Der er forbindelse til skibets autopilot og til Fusion Entertainment-systemer, og man kan streame vigtig information om båden, herunder vanddybde, motoromdrejningstal, vind og tilpassede data direkte til håndleddet.

Urserien har en række aktivitetsprofiler som fiskeri, sejlads, kapsejlads, kajaksejlads og surfing. Og der er understøttelse af detaljerige BlueChart g3-kystkort og -indlandskort.

Der er også tænkt på sundheden med funktioner som Pulse Ox4, håndledsbaseret måling af puls, åndedræt og stressniveau, og man får Garmins wellness-indsigt såsom Body Battery, fitnessalder og søvnscore med søvnovervågning. Forudindlæste aktivitetsprofiler – løb, cykling, golf, vandreture, roning, skiløb og mere – optager data og oplyser brugerne om, hvornår deres træningsintensitet er for høj, for lav eller helt rigtig. Desuden er der SkiView-kort med 42.000 golfbaner. Uret kan også give dig smarte notifikationer som sms’er, telefonopkald, e-mails

Se også:  Samsung Galaxy Watch5 Pro [TEST]: Et smartwatch til de store eventyr
Lang batterilevetid

Batterilevetid opgives til 16 dage i smartwatch-tilstand for Sapphire-modeller og op til 18 dage for standardmodeller. Solcellemodellerne giver brugerne op til 37 dage i smartwatch-tilstand eller op til 90 dage i batterisparetilstand.

Standardmodellerne er beklædt med en kant af rustfrit stål og har et robust Corning Gorilla Glass-urglas. Sapphire-modeller er beklædt med en kulstofbelagt titanium og har safirglas. Solcelle-modellerne er også beklædt med titanium, men har Power Sapphire-glas, som optimerer solopladning.

quatix 7, quatix 7 Sapphire og quatix 7X Solar har vejledende priser fra 5449 til 9299 kroner.


TAGS
Smart-watch
smartur
SmartWatch
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S