Home » Hi-Fi » Nyt receiverdesign fra Yamaha
Nyt receiverdesign fra Yamaha

Nyt receiverdesign fra Yamaha

Share

Yamaha afslører Next-Gen Ready AV-receivere med flere 8K-indgange, nyt look og overvældende teknologi

I længere tid, end vi bryder os om at mindes, har Yamahas stærke AV-receivere haft et let genkendeligt design, som har skiftet så lidt fra år til år, at man har skullet have en autists talhukommelse for at kunne sætte årgang på dem.

Indtil nu. Den nye RX-V-linje er designet fra bunden til at understøtte de seneste trends og specifikationer til Home Entertainment og spil. Dette omfatter support for 8K, HDMI 2.1 og HDR10+ til en ny æra med dynamiske skærme og grænseløse muligheder for, hvad der kan ses og høres derhjemme.

Nyeste teknologi

RX-V-linjen består foreløbig af to nye modeller – RX-V4A og RX-V6A med henholdsvis fem og syv kanaler. Uanset om man er 4K-klar i dag eller forbereder sig på 8K, er begge modeller bygget til at understøtte og gengive indhold med den højeste opløsning. Aktuelt tilbyder ingen andre mærker AV-receivere med så mange 8K HDMI-indgange som Yamaha, med tre på RX-V6A (7 indgange i alt) og alle fire indgange på RX-V4A.

RX-V-familien anno 2020 begynder med et nyt look, indvendigt og udvendigt, et forenklet, moderne design, en helt ny LCD-skærm med høj opløsning og en jog-urskive med touchknapper.

Begge modeller tilbyder hele pakken af MusicCast-funktioner og appkontrol, inklusive Wi-Fi, AirPlay 2, Spotify Connect, indbyggede musikstreamingtjenester, Multi-Room lyd og stemmestyring via enheder med Google og Siri – plus Alexa, når det engang passer Amazon. Alle indgange på RX-V4A og RX-V6A understøtter Dolby Vision. Ud over DTS-X og Dolby Atmos går RX-V6A endnu længere med Dolby Atmos Height Virtualization, der simulerer overhead-lydoplevelsen og skaber et rumfyldende 360-graders lydfelt i forskellige højttalerkonfigurationer.

RX-V6A på 7 x 100 W og RX-V4A på 5 x 80 W er i handelen nu til vejledende priser på henholdsvis 5.490 kr. og 3.990 kr.


TAGS
Receiver
yamaha

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S