Home » Gaming & Konsoller » Trådløst headset kan skifte hurtigt mellem konsoller
Trådløst headset kan skifte hurtigt mellem konsoller

Trådløst headset kan skifte hurtigt mellem konsoller

Share

Gamingproducenten Astro lancerer næste generation af det trådløse headset Astro A20. Med en særlig USB-transmitter kan hovedtelefonerne bruges på flere spil-platforme

Spil i timevis kræver komfort, kvalitet og klar lyd, men det nye Astro A20-gamingheadset kan mere end det. Producenten har nemlig også fremstillet en særlig USB-transmitter, så du kan skifte headsettet mellem spilkonsollerne Xbox og PlayStation – hvis du altså ejer begge enheder og har brug for at skifte.

Transmitteren, A20 Wireless Gen 2 USB Transmitter, kan parre det enkelte headset med begge konsoller og give fuld funktionalitet. Dermed kan du skifte mellem de to spilplatforme og udnytte ekstra funktioner til styring og til spil.

Se også:  Nyd musik i fred mens du træner

A20-transmitteren er fremtidssikret hævder producenten. Det betyder i praksis, at den fungerer med de nyeste spilkonsoller, det vil sige Xbox Series X og PlayStation 5. USB-transmitteren koster 149 kroner og skal altså købes som ekstra udstyr til det nye headset.

Mikrofon med tre indstillinger

Har du blot brug for Astro A20, koster det nye headset 899 kroner. Ifølge Astro er det bygget til lange spil-sessioner takket være letvægt og komfortabelt design. Lyden er naturlig, jævn gennem et udvidet frekvensområde, lover Astro. Det er afstemt til at levere en ikke-udmattende diskant, klare mellemtoner og forvrængningsfri bas – hvilket rigtig nok er vigtige forudsætninger for en god gamingoplevelse (vi har dog ikke testet headsettet).

Se også:  Stor besparelse: Sådan har 33-årige Martin bygget sit gaming-setup af brugte dele

A20 har boommikrofon, som kan slås fra og nemt gemmes af vejen. Med tre lydindstillinger er de fleste brugere dækket ind: Indstillingen Astro er med en angiveligt præcis bas egnet til spil generelt, Pro-indstillingen skal give nøjagtig mellemtone- og diskantdetaljer til streaming og pro-gaming, mens Studio giver neutral lyd, som er bedst egnet til film og musik.

A20 kan benyttes til både konsol, pc og Mac, men uden den særlig USB-transmitter fungerer headsettet kun til enten Xbox eller PlayStation 4.


TAGS
Gaming
Headset
hovedtelefon
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S