Home » Virtual Reality » Nyt headset fra HP, Valve og Microsoft “sætter ny standard for VR”
Nyt headset fra HP, Valve og Microsoft “sætter ny standard for VR”

Nyt headset fra HP, Valve og Microsoft “sætter ny standard for VR”

Share

Det nye VR-headset, Reverb G2, skal redefinerer hvordan vi i fremtiden vil game, samarbejde og træne. Det byder på helt nye funktioner, som vi ikke har set før

Den nyeste generation af HP Reverb G2 er det VR-headset med den højst opløsning. Det leverer ny optik, inside-out tracking, spatial lyd, naturlig gestikulation, komfort og plug-and-play support til både Windows Mixed Reality og SteamVR.

“Sammen med Valve og Microsoft har vi med HP Reverb G2 konstrueret et VR-headset, der ikke går på kompromis, og som er skabt til indlevelse, komfort og som samtidigt er kompatibel med Windows Mixed Reality og SteamVR,” siger Spike Huang, vice præsident og global leder af VR, HP Inc. ”I dag er vi klar til VR og med HP Reverb G2 får man VR i en enestående kvalitet som skaber større indlevelse for gamere, interaktive oplevelser for kreative skabere, øget engagement i samarbejder og mulighed for højere indlæringsgrad for uddannelse og læring.”

Udvikling af en ny og bedre VR-oplevelse

VR-landskabet ændrer sig konstant, og samtidig udvikles måden, som folk interagerer med hinanden igennem teknologi. I april 2020 oplevede SteamVR næsten en million ekstra månedlige tilsluttede headset. I 2021 er det estimeret at 25-30% af arbejdsstyrken vil arbejde hjemmefra flere dage om ugen og derfor søge efter nye måder at samarbejde på. Teknologien skal derfor udvikle sig for at imødekomme forbrugernes skiftende behov med fokus på fleksibilitet på tværs af forskellige brancher og platforme.

Se også:  Virtual reality er altid en lovende teknologi – her er status lige nu

HP har arbejdet tæt sammen med Valve og Microsoft for at give kunderne banebrydende visnings-, lyd- og gestikulationsteknologi samt ubesværet integration på tværs af Windows Mixed Reality og SteamVR platforme. De bedste elementer fra HP Reverb G1 er bevaret som branchen højeste opløsning i LCDs i etletvægtsdesign. Samtidig er der mange ekstra features. Det gælder blandt andet et 114-graders synsfelt, der skaber en oplevelse med større indlevelse, bedre lyd med nye højtalere, der muliggør spatial lyd, 4-kamerasporing for op til 1,4 gange bedre indfangning af bevægelser og øget komfort ved lange VR-sessioner. Det er etnyskabende VR-headset, der ikke går på kompromis – og er bygget specielt til gaming, kreativ produktion, samarbejde og læring.

Her er de vigtigste nyheder i HP Reverb G2:

• Fordybende brugeroplevelse
• De nye Valve designede linser giver et fantastisk løft til visuelle oplevelse med teknologi, der leverer 2K-by-2K per øje. Brugere vil være i stand til at se tekst og teksturer meget skarpere, hvilket giver en bedre oplevelse og mulighed for større indlevelse.
• Nyd lyden i 3D med spatial lyd o De nye højtalere er placeret 10 mm fra øret, hvilket giver øget komfort. Samtidigt er den nye lydløsning forberedt til spatial lyd, så brugeren har mulighed for at få en ægte følelse af 3D-universet, når man befinder sig i VR.
• Naturlige gestikulationer o Controllerne er skabt med nye intuitive kontrolfunktioner, herunder en optimeret tastefunktion, fremragende app- og spilkompatibilitet og muligheden for at tilkobling via Bluetooth® så man får en nem opsætning.
● Komfortable – også ved lange VR-sessioner o HP Reverb VR Headset G2 er meget mere komfortabelt end tidligere generationer. Man kan let flippe ansigtsmasken 90 grader, når man skifter imellem den virtuelle og virkelige verden.
● Alt flyder sammen o HP Reverb G2 inkluderer Windows Mixed Reality, som understøtter en plug-andplay oplevelse med de nyeste Windows Builds.

Se også:  Oculus Quest 2 [TEST]: Det sjoveste og nemmeste VR-headset

HP Reverb VR Headset G2 forventes at være tilgængelig i primo september med en pris på 4.999 kroner


TAGS
reverb
virtual reality
VR-headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S