Home » Erhverv » Nyt grej til kontoret
Nyt grej til kontoret

Nyt grej til kontoret

Share

Livgivende strøm til laptoppen, arbejdstablets, overvågning i 4K, udprint i storformat samt sikker mobilprint er, hvad vi disker op med denne gang

Strøm til den bærbare

Der findes masser af powerbanks eller strømbanke til smartphones og tablets, men arbejder du, mens du er på farten, er det lige så vigtigt, at du ikke løber tør for strøm. Sandberg har lavet en række ekstra kraftige powerbanks, som kan oplade din uundværlige laptop. Den er på 20.000 mAh, hvilket skulle være nok til op til seks timers ekstra batterilevetid for de fleste laptops. Derudover kan du naturligvis også oplade dine mange andre bærbare gadgets.

 

Der er ikke altid, man er i nærheden af et strømstik- denne powerbank kan levere strøm til din laptop – og andre gadgets.

Pris: Ikke oplyst

Effektiv tablet med Windows 10

Der er mange fordele med tablets på arbejdspladserne, og det vil HP gerne understøtte med deres nye mobile tablet, der er formålsbygget til virksomheder. Pro Tablet 608, som den nye tablet hedder, har en skarp HD-skærm på 8”, er kun 8,35 mm tynd og har en vægt på 450 gram.

Skærmen tager automatisk højde for lysforhold, alt efter om du arbejder ude eller inde. Der er desuden Corning Gorilla Glass og metalforstærket chassis, så den kan klare lidt ekstra. Batterilevetiden ligger på op til otte timer, så den kan klare en almindelig arbejdsdag, og der er både WLAN ac/b/g/n1 med duel band samt mulighed for 3G eller 4G WWAN, som skal tilkøbes som ekstraudstyr.

Se også:  HP Elitebook Dragonfly G2 [TEST]: En letvægter af fineste kvalitet

Der er indbygget kamera på forside og bagside, og den kan tage HD-fotos, hvilket kan være praktisk til forsikrings- eller ejendomshandel-arbejde. Der er indbygget 128 GB lagerplads, og der er et robust sæt it-værktøjer såsom HP Client Security, firmwaren 2.02 samt certificeret hardware såsom TPM og NFC. Produktet understøtter også skræddersyede BIOS-indstillinger og branchestandardiserede administrationsværktøjer. Der kan naturligvis købes meget andet ekstraudstyr.

Tablets er ved at vinde indpas på arbejdspladserne, og denne fra HP kan klare lidt ekstra slid og kører Windows.

Priser fra 3368 kr. ekskl. moms

Sony lancerer 4K-sikkerhedskameraer

For nylig lancerede Sony også 4K video security-kameraet SNC-VM772R. Det nye sikkerhedskamera kombinerer 4K-opløsning med en 1,0-type Exmor R CMOS-billedsensor til at forbedre optagelserne under ringe lysforhold med kraftigt baglys på objektet og optimerer båndbredden og muligheden for intelligent scene capture til at give den bedste billedkvalitet. Det gør det nye kamera ideelt til overvågning af byrummet samt af transport- og trafikområder.

Ved optagelse af et baggrundsbelyst objekt fordobles kameraets lysfølsomhed, mens en indbygget infrarød (IR)-lyskilde forbedrer optagelserne under svagt lys og i nattetimerne, så man forbedrer sigtbarheden på længere afstande. I brede overvågningsområder er der ofte forskellige lysforhold i løbet af dagen og natten. Her har SNC-VM772R et 90 dB dynamic range og 30 fps, der giver klare og skarpe billeder med bedre sigtbarhed og genkendelse.

Sikkerhedskameraer til virksomheder og butikker bliver nu ekstra skarpe med Sonys 4K-opløste kameraer

Se også:  HP Elitebook x360 1040 [TEST]: Mest til førsteklasses business – men også til sjov

Pris: Ikke oplyst

Epson lancerer ny farve-sublimeringsprinter

For nylig lancerede Epson deres SureColor SC-F9200-printer og sort HDK-blæk. Epson gør det dermed muligt hurtigt at fremstille tekstiler i høj kvalitet med skarpe, flotte farver takket være Epsons PrecisionCore-teknologi og to TFP-printhoveder. Disse arbejder sammen med en ny sort HDK-blæk med høj tæthed, det sidste nye medlem af UltraChrome DS-blæksortimentet, som er udviklet til brug inden for tekstiludskrivning til at producere dybe, neutrale, sorte nuancer og tætte skygger.

Så er der dømt store og flotte print med denne farvesublimeringsprinter fra Epson.

Pris: Ikke oplyst

Print fra mobile enheder med ekstra sikkerhed

Der er et stort behov på markedet for sikkert og enkelt print fra mobile enheder som smartphones, laptops eller tablets. Dette behov opfylder Brother nu med sine nye Print-Smart Mobile-løsninger. Brother tilbyder PrintSmart Mobile i to udgaver: PrintSmart Mobile Zone er til brug på offentlige steder med mange gæster – f.eks. hoteller og lufthavne.

Zone-udgaven giver gæster adgang til print på en let, men meget sikker måde. PrintSmart Mobile er en firmaløsning, som giver medarbejderne sikker print. Begge løsninger er lette at betjene og nemme at administrere for it-afdelingen, fordi PrintSmart er sky-baseret og ikke kræver særlig ekstra software på de involverede mobile enheder eller printere.

Brother har fokus på mobile printløsninger, hvor der er tænkt særligt på sikkerhedsaspektet.

Pris: Ikke oplyst


TAGS
Brother
Epson
erhverv
HP
Sandberg
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S