Home » Andet » Imponerende smart-ur
Imponerende smart-ur

Imponerende smart-ur

Share

Gear S er Samsungs nyeste skud på stammen af smart-watches, og det er langt hen ad vejen et rigtig vellykket produkt

Gear S er Samsungs nyeste skud på stammen af smart-watches, og det er langt hen ad vejen et rigtig vellykket produkt. Enkelte aspekter besværliggør dog oplevelsen. For det første er man nødt til at eje en Android smartphone fra Samsung for at kunne udnytte Gear S. Man kan ikke installere nye apps på uret uden at skulle gøre det fra sin smartphone.

Gear S administreres nemlig gennem Samsungs Gear Manager, desuden understøtter Gear S, der baserer på Tizen operativsystemet, ikke almindelige Android Wear apps. Det havde også været smart, hvis man kunne købe et abonnement med to tilhørende simkort, men det er ikke Samsungs fejl.

Se også:  Samsungs smarte flip-mobil er blevet bedre og billigere

Gear S er udstyret med en 2” touchskærm, der såvel er farvestrålende og gør det let at betjene uret. Man skifter hurtigt mellem urvisning, apps og andre undersider ved at strejfe skærmen fra forskellige sider. Udvalget af apps er måske ikke så stort som på Android Wear, men der findes en række glimrende apps, hvor især sundhedsapps er godt repræsenteret.

Her er Samsungs egen app, Endomondo og Nike+. Der er indbygget skridttæller, pulsmåler, træningsprogrammer og indbygget advarsel mod UV-stråling. Der er også nyhedapps, musikafspiller, navigation med mere. Man kan tale til uret, desværre kun på engelsk, hvilket ikke altid klapper. Gear S har indbygget 3G-netværk, Bluetooth 4.1 og Wi-Fi 802.11n.

Se også:  Smugkig: Sådan bliver styresystemet i Samsungs nye smartwatch

På en løbetur kan du lade smartphonen blive hjemme og viderestille samtalen til Gear S. Det fungerer glimrende og talefunktionen virker fint, man kan også modtage sms, e-mail med mere på uret, grundlæggende er der mange gode takter trods de indbyggede forhindringer. Batterilevetiden er cirka halvandet døgn, hvis man ikke bruger funktionerne for meget, ellers er det snarere hver dag, at den skal lades op.

Den medfølgende opladningscradle fungerer også som batterireserve, hvis man tager den med, den kan bringe batteriniveauet op på cirka 60 procent igen fra flad tilstand.


Samsung Gear S
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Samsung
SmartWatch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S