Home » Gaming & Konsoller » Få fuld størrelse USB i din smartphone
Få fuld størrelse USB i din smartphone

Få fuld størrelse USB i din smartphone

Share

Sandberg OTG Adapter konverterer microUSB-porten i din smatphone til almindelig USB, så du kan tilslutte mus, printer, tastater og meget andet …

Smartphones og tablets er i stigende grad vores indgang til den digitale verden. I princippet kan de det samme, som en pc kan. Dog mangler de fysiske tilslutningsmuligheder. Android-enheder har som oftest kun en micro-USB-indgang. Det begrænser mængden af udstyr, der kan tilsluttes.

Med Sandberg OTG Adapter forvandles micro-USB-porten til en fuldstørrelse USB-indgang. Det betyder, at du kan tilslutte mange af de enheder, du er vant til at bruge på pc’en: tastatur, mus, printer, USB-nøgler, eksterne harddiske med mere.

Vi testede det med en HTC One (M8), og det fungerede upåklageligt. Hverken mus, tastatur eller USB-nøgle havde vi problemer med, og det var en fornøjelse både at kunne skrive og navigere med mus og tastatur samt at kunne tilkoble sin USB-nøgle direkte til mobilen, uden at skulle via en pc.

Se også:  Sandberg USB Webcam Pro [TEST]: Full HD med pil opad

Dog skal man være opmærksom på, at ens mobil eller tablet skal have OTG-under-støttelse for at kunne bruge adapteren. Det har de fleste nye dog. Samtidig skal det USB-udstyr, der tilsluttes, kunne fungere uden WIndows-driver.


Sandberg OTG Adapter
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
adaptere
Sandberg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S