Home » Gaming & Konsoller » Luksusheadset fra Creative
Luksusheadset fra Creative

Luksusheadset fra Creative

Share

Aurvana Platinum er Creatives bud på et headset i luksusklassen, og det er de sluppet godt fra …

Creative Aurvana Platinum er et trådløst Bluetooth-headset og topmodellen i Aurvana-serien. Det er lavet i plastik, men har alligevel et ret sofistikeret udseende med blandt andet udbredt brug af læder.

Headsettets 50 mm neodymium-enheder leverer en meget kraftfuld lyd, der måske kunne være lidt mere veldefineret til prisen. Bassen tager godt ved, men kan smøre en anelse for meget på fra tid til anden.

I stedet for Bluetooth-forbindelsen kan man bruge det 1,25 meter lange, flade kabel. Bluetooth-forbindelsen understøtter aptX- og AAC-teknologien for at give så god trådløs lyd som muligt.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu

Aurvana er et headset, man let kan tage med sig på farten. Vægten er på 332 gram, de er lette at pakke sammen, og hovedbøjlen er smidig og polstret, selvom polstringen ikke føles så komfortabel i brug, som man skulle tro.

Der er til formålet tre forskellige støjdæmpningsniveauer, som virker rimeligt godt: Indendørs, udendørs og flytilstand. Headsettet er dog ikke af den lukkede type, så hvis der skrues op, hører omgivelserne også med.

Headsettet betjenes via en multifunktionsknap, som fungerer fint i brug med stemmeangivelser. Det er et headset med meget fine features. Blandt andet skal nævnes NFC, som gør parring med en understøttet enhed til en leg.

Se også:  Creative Live! Cam Sync V3 [TEST]: Praktisk webkamera

Creative ShareMe gør det muligt at dele musikken, man hører, med en anden person. Vedkommende skal bruge et Creative headset, som understøtter ShareMe.

Creative Multipoint gør det derimod muligt at være forbundet til to lydkilder på en gang, hvilket kan være ret så smart. Et headset med mange kvaliteter og en lang batterilevetid, der på grund af prisen dog vil have en del konkurrenter.


Creative Aurvana Platinum
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Creative
hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S