Home » Gaming & Konsoller » Den ultimative powerbank
Den ultimative powerbank

Den ultimative powerbank

Share

Spændende tilbehør til din computer, smartphone eller tablet

Det er tid til at komme ud i det gode vejr og nyde sommeren. Men bare fordi man skal på vandretur, festival eller på langfart med bilen, betyder det ikke, at man behøver at undvære sine gadgets.

Dog kræver det noget batterikraft, hvis ikke det hele skal gå død efter de første par dage. Derfor er det en god idé at være godt rustet med bærbar strøm, så der er nødressourcer til enhver situation. Det får du med Power Charger, som vel nok er det vildeste bærbare batteri, vi hidtil har set på redaktionen. Ikke nok med at der er stik, ledninger og ikke mindst strøm ok til at lade stort set enhver mobil, tablet eller bærbar computer.

Se også:  Lenovo Yoga S940 er blandt årets bedste bærbare

 

Der medfølger også startkabler, så du kan jumpstarte bilen, hvis den skulle gå i stå. Den indbyggede bil-udgang leverer nemlig en kraft på 400A, hvilket er nok til at sætte skub i en bil. Med en kapacitet på 16.800 mAh har batteriet strøm nok til at gøre dette 25 gange,eller til at oplade en almindelig mobil 6-7 gange og en laptop et par gange.

Som en smart ekstrafunktion er der også indbygget lommelygte, så du kan lyse dig vej frem i mørket eller tilkalde hjælp, hvis du sætter den i SOS-tilstand. Strømbanken er belagt med behageligt gummi og solidt designet, så den tåler at blive taget med ud i ødemarken.

Se også:  7 stærke råd før du køber en dyr bærbar pc

Den holder også rigtig godt på strømmen, hvilket ikke er en selvfølge for disse produkter, og så medfølger der opladerstik til både almindelig stikkontakt, USB og bilens cigarettænder. Således er der faktisk ikke rigtig noget at sætte en finger på – Power Charger er noget nær det ultimative bærbare batteri.


LogoPowerBank Power Charger
5
Sending
User Review
3 (2 votes)
TAGS
Bærbar
Logo Power Bank
Power

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S